Simülasyon

aHMet006

Yeni Uye
Katılım
15 Haz 2015
Mesajlar
35
Tepkime puanı
0
Yaş
41
Arkadaşlar çok ilginç bir sorunum var bir kaç gün önce Aeorfly simülatör programım açılıyor uçak sesi geliyor ama uçak görünmüyordu.Bugün de yeni simülatör kumandam geldi SM600 bari Phonex programında çalışayım dedim hatta sizin sitede anlatımını da buldum tüm uygulamaları yaptım ama burada da uçak yok.Düne kadar uçaklar vardı.Bu uçaklar nerede lütfen yardım.Kaç gündür kumanda bekliyorum bu sefer programlar çalışmıyor.Hatta programları kaldırıp yeniden kurmama rağmen uçaklar yok alan var.Çözünülürlük falan hep denedim sorun nedir?
 
Simülasyon

Phoenix hangi versiyon kullaniyorsunuz.v5 yukselttiyseniz programda simülatör.exe yı phoenixRc.exe olarak değiştirmeniz lazım .
 
Simülasyon

Kurulum dosyasının içerisindeki mi ?Adını mı değişmeliyim?
 
Simülasyon

Boş alana uçağı nasıl yerleştiriyoruz uçağı göremiyorum seçiyorum uçak yine yok.Phonex 5
 
Simülasyon

Ahmet bey, belki bu konu yardımcı olabilir. Celalettin abinin bahsettiği çözümün konusudur. Ayrıca kumandanız üzerindeki switch'i "Phoenix" olarak ayarlamayı unutmayınız. :saygilar:

 
Simülasyon

Yok mu böyle bir soruna çözüm arkadaşlar uçaklar yok birden bire kayboldu.sabahtan beri türm sekmeleri tıkladım tek tek saatlerce gözden mı kaçırıyorum diye yok.kaldırdım kurdum yok sistem geri yükledim yok bu nedir ya bilsem simülatör kumandası falan almazdım yavaş yavaş pişmanlık başladı.en basit programlar bile içinden çıkılmaz vaziyette sanırım kalibrasyonu falan geçtim onları bir şekilde halledebilirim.
 
Simülasyon

Ahmet oncelikle moralini bozma. Bazen oluyor bu tur aksilikler. Istersen Phoenix 5 kaldirip, Phoenix 3 versiyonu sifirdan yeniden kurmayi dene, bakalim ne olacak...


 
Simülasyon

tamam bende öyle düşündüm şimdi indiriyorum.Bana öyle grafik mekan falan gerekmez sadece kumandaya ve uçağa alışmak istiyorum.Uçağım hazırlandı yaptım tüm elektronik aksam takıldı ama ben hala simülasyonu çalıştıramadım.Teşekkürler.
 
Simülasyon

Ahmet , sen şimdi programı açınca sadece saha geliyor ve birşey görünmüyor mu...Çok enteresan , genelde phoenix de yine phoenix marka çift kanat bir akrobasi uçağı çıkar ilk olarak...Ancak kumada edemezsin , etmen için hemen sol üst köşede systeme tıkla / orda your controls veya your tranmittere tıkla / açılan sayfada 4 tane pilot 1 pilot2 pilot 3 diye sütunlar çıkar/ o sütunlardan pilot2 yazan butonun altını enabled yap....Sonra ekranın tam ortadan ikiye bölünecek , tekrar syteme girip aynı yere gelip pilot2'yi bu sefer disabled yap....Çalışacağını tahmin ediyorum...İnşallah çalışır... :rolleyes:
 
Simülasyon

Yardımlarınız için teşekürler sizin dediğinizi de deneyeceğim ancak şimdilik phonex 3 kurdum onda problem yok tek problem kalibrasyonda çıktı sağ yerine sol olmuş.O şekilde uçuyor.Esasında aynı problemi aerofly de yaşadım onda ses de var ama uçak görünmüyor.