Simülasyonda kumanda kalibrasyonu.

Mustafa Çoban kardeşimizin katkıları ile sorunu çözdük çok şükür. Sistem her 2 Kumanda ile de tıkır tıkır çalışıyor. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.

Rica ederim yardımcı olabilmek mutluluk verdi, tanışmaklada çok memnun oldum.


Teşekkürler @Mustafa ÇOBAN kardeşim, ellerine sağlık :thumbup:

Rica ederim Mehmet abi elimden geldiğince her zaman yardımcı olmak mutluluk verir bana. Paylaşmak güzel şey.


Biraz yapılan işlemden bahsetmek isterim.


Faruk beyin kumandası Frysky Paladin 18 kanal devasa ekranlı güzel bir kumanda ilk önce onu bağlayamadık çünkü kumanda hakkında hiç bir şey bilmiyor olmamdı, bir tane de Thk Art tech simülasyon kumandası vardı dedim onu bağlayalım Rf 9 hemen gördü ve algıladı ama sadece 4 kanalı kullabil dik kumandada bir arıza yok muydu bilmiyorum ama bize uçak uçurmak için 4 kanal yetti arttı bile .;D;D

Neyse sonra Faruk bey dedi Paladin ile ben tepki alıyordum, nasıl olsa programla ilgili sorun yoktu bir daha denemek istedik. Paladin in kendi program ve simülasyon usb bağlantı kablosu ile pc ye bağlanıyor. Tam olarak anlamasam da kapatıp açınca simülasyon kumandası gibi kullanılıyor kısa süre stickleri hareket ettirmezsen hemen bağlantıyı kesiyor. program açıkken kumandayı kapatıp açınca tepki aldık sonra kalibrasyon yaptık ama yine 4 kanal yapabildik, gerisi Faruk beyde çünkü Kumandada ayarlamalar yapılması lazım onları halledecek sonra istediği gibi Smok tu landing Gears dı halleder.


:saygilar::saygilar::saygilar:
 
@Mustafa ÇOBAN kardeşim , forumun gizli kahramanlarından birisidir:bravo::thumbup: , kendisinden son aldığı 3D Printer ile yaptıkları hakkında daha çok paylaşımlar görmeyi istesem de , sanırım işi müsait olduğunda yapacağından şüphem de olmadığını belirtmek isterim.:D:saygilar:
Bu yoruma katılmamak mümkün değil. 1 saatin üzerinde bizim kumandalarla uğraştı ve çözdü. ???
 
Benim size gönderdiğim RF4.5 veya RF7 denediğiniz mi peki ?


Hem RF4.5 hem de THK sim kumandasını beraber aylarca kullandım ama ben böyle bir sorun hiç hatırlamıyorum :rolleyes:

Mehmet Bey merhaba. Ben de THK kumandası buldum ama bir türlü Real Flight 4.5'i ya da başka bir versiyonu indiremedim/bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.