Çantasından dolayı geçenlerde benim de dikkatimi çekmişti. Yurtdışında epeydir olan bir ürün fakat yurtdışı fiyatını bilmiyor. Turkiye fiyatı ise Blade mCPx BL ile nerede ise yanı, yani çok da ucuz değil, başka bir değişle.
Alıp, test edilip denenebilir. Ama şayet ilk 6 kanal heli tecrübeniz ise Fiyat / Performans olarak yarı fiyatına olan V922'yi öneririm.
Zira modelin Brushless olması, ilk etaplarda size bir artı değil, dezavantaj olacaktır. Aynı şekilde güzel gözüken metal aksamlarda kaza sonrası kırım maliyetini olumsuz etkileceğini düşünüyorum. Bunlar şahsi fikrim ve şu ana kadar ki micro tecrübem. Katılmayanlar mutlaka olacaktır
Modelde genel olarak beğenmediğim hususlar ise:
- Walkera'nin kopyası olması, ki bu nedenle servo tipini, iniş takımın beğenmiyorum.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
- Brushless orjinal değil. Ana kartın üzerine sonradan upgrade ile takılan ESC mevcut. Artı bildiğim kadarı ile kuyruk servosu da Brushless değil.
Özetle :
Daha önce 6 kanal heli tecrübeniz var ise, alıp deneyip, tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Ama ilk 6 kanal ve özellikle ilk micro heli tecrübeniz ise bence biraz daha düşünmek lazım