SkyRC Lipo Şarj cihazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet SAĞIR

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar

Bu linkte ki ürünü almayı düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Bu bütçelerde ki alternatifleri de değerlendirebilirim.

SkyRC Lipo Şarj cihazı

Ahmet SAĞIR' Alıntı:
Merhabalar

Bu linkte ki ürünü almayı düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Bu bütçelerde ki alternatifleri de değerlendirebilirim.

Ahmet Bey, ben bunu öneririm 12$ da kargosu tutuyor.

SkyRC Lipo Şarj cihazı

Eğer aradaki fiyat farkı sizi rahatsız etmeyecek ise ben de Tevfik bey gibi Powerlab6 tavsiye ederim :)

SkyRC Lipo Şarj cihazı

Çok bir fiyat farkı yok benim için. Sizler bunu tavsiye ediyorsanız bunu alıcaz o zaman. :)

SkyRC Lipo Şarj cihazı

Ahmet SAĞIR' Alıntı:
Çok bir fiyat farkı yok benim için. Sizler bunu tavsiye ediyorsanız bunu alıcaz o zaman. :)

Ahmet Bey birde güç kaynağına ihtiyacınız var. :)

SkyRC Lipo Şarj cihazı

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Ahmet Bey birde güç kaynağına ihtiyacınız var. :)

Bu mudur?

SkyRC Lipo Şarj cihazı

Ahmet SAĞIR' Alıntı:
Bu mudur?

Ben güç kaynağı olarak pc psu su kullanıyorum ve memnunum. Bence çok profesyonel işlemler yapılmayacaksa bunlara gerek yok.

SkyRC Lipo Şarj cihazı

Harun Küçükler' Alıntı:
Ben güç kaynağı olarak pc psu su kullanıyorum ve memnunum. Bence çok profesyonel işlemler yapılmayacaksa bunlara gerek yok.

PC psu veya notebook adaptör oluyorsa onları da kullanabilirim. Cihaza güvenli bir şekilde istediği voltajı veriyorsa benim için sorun olmaz, hatta süper olur.

SkyRC Lipo Şarj cihazı

Ahmet SAĞIR' Alıntı:
Bu mudur?

Ahmet Bey o güzel, bende düşünmüştüm ama fiyat biraz yüksek ve gümrüğe takılma olasılığıda yüksek. O sebepten ben birçok arkadaşımızın kullandığı ve memnun olduğu linkini verdiğim ürünü aldım.
Not: Ben fiyat olarak kargo ile beraber en uygun Banggod'da bulmuştum ama araştırabilirsiniz. (Gümrük incelemesine girip sadece inceleme ücreti 2.5 - 3 lira gibi bir bedel ödemiştim)

SkyRC Lipo Şarj cihazı

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Ahmet Bey o güzel, bende düşünmüştüm ama fiyat biraz yüksek ve gümrüğe takılma olasılığıda yüksek. O sebepten ben birçok arkadaşımızın kullandığı ve memnun olduğu linkini verdiğim ürünü aldım.
Not: Ben fiyat olarak kargo ile beraber en uygun Banggod'da bulmuştum ama araştırabilirsiniz. (Gümrük incelemesine girip sadece inceleme ücreti 2.5 - 3 lira gibi bir bedel ödemiştim)

Merhaba Tevfik Bey

Tavsiyeleriniz üzere belirttiğiniz ürünü aldım. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...