Slow Stick

Slow Stick

Erol Tatoğlu' Alıntı:
Simülatör konusunda haklısınız, biliyorum. Programı çalıştırdım, uçak kendiliğinden çalışıp gidiyor şu anda. Sanırım kumandayı programa tanıtmam gerekiyor, biraz araştırıp onu çözeyim:)
Super haber Erol bey :thumbup: Kadirin paylastigi program mi calisti ?
 
Slow Stick

İnsanlarla beraber sevinip beraber üzülüyorsunuz ya, üstelik hiçbir alışverişiniz olmadığı halde! Harikasınız! :)p Kadir'in verdiği program çalıştı, kumandayı kalibre etmeye çalışıyorum. Birazdan halletmiş olurum :)
 
Slow Stick

Erol abi, siz de bu azim ve üretkenlik olduğu sürece, 2 sene sonra sizi türbin jet model uçururken bile görebiliriz. :halay::bravo:
Tekrar elinize emeğinize sağlık, emin olun bu sefer olacak. Bahis falan söz konusu dahi olamaz. :D
 
Slow Stick

Sağol Can! :D Uçak işi sıkıntılı gidiyor, 2 sene sonra muhtemelen araba sürüyor olurum. 'Kanat taksam uçar mı ki?!' diye düşünürüm ama denemem :laugh: :saygilar:
 
Slow Stick

Erol abi sim kumandası çalıştı mı ?
 
Slow Stick

Çalıştı abicim, tekrar teşekkür ederim. Dün gece kalibre edip uçmaya/düşmeye başladım :)
 
Slow Stick

Erol Tatoğlu' Alıntı:
Çalıştı abicim, tekrar teşekkür ederim. Dün gece kalibre edip uçmaya/düşmeye başladım :)
Önemli değil :saygilar: gerçek uçuşa faydası olur mutlaka
 
Ynt: Slow Stick

Erol hocam senle aynı şehirde olup bu işlerle beraber uğraşmak vardı, keyifle okuyorum yazılarını ve inrenerek bakıyorum uçaklarına, bu arada yerden kalkmazsa uçmucaktır demişsin ya geçenlerde komik bir hata yaptık uçuş alanında onu anlatim, yeni bir uçak yapmışdı arkadaş,btüm ayarlarını yaptım ama tam gazda bile uçak havalanmadı, sonra bir baktım arkadaş arkaya bir iniş takımı yapmış çift tekerli, ama okadar arkaya koymuşki uçak elevator versekde burnu kaldıramıyodu ondan uçmuyomuş, elden atınca uçtu, yani görmediğin çok ufak bir hata moralini bozmasın, çözdünmü herşey uçar

C6603 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi