Sohbet Kutusu

Hüseyin Cem

Çalışkan Uye
Katılım
14 May 2014
Mesajlar
338
Tepkime puanı
193
Yaş
33
Forumda günaydınlaşma, basit birşeyler sorma vs gibi konular için bir sohbet kutusu güzel olabilir aslında. Teknik olarak imkan varsa tabii. Ben bazı forumlarda görmüştüm, daha pratik duruyor. :saygilar: Denenebilir :)
 
Sohbet Kutusu

Bahsettiğiniz özellik forumumuzda zaten mevcuttur Cem Bey ;)

 
Sohbet Kutusu

Evet o konuları gördüm. Aslında benim dediğim de zaten günaydındır nasılsınızdır gibisinden iletileri forum konularının içine katmamak daha estetik olur düşüncesiydi. Yani forum benim kontrolümde olsa sohbet kutusu yapardım ekranın sağında veya solunda. Normal forum başlığı olmazdı, o bakımdan dedim. :)
 
Sohbet Kutusu

Cem bey sizin söylediğiniz on line canlı chat olmasın ? Bu bir ara epey bir popüler oldu forumlarda. Sonra nedense kaldırıldı cogu ??


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Sohbet Kutusu

Örnek olarak ss koyuyorum. Canlılığı şu şekilde, f5 yapınca yenileniyor, yani sayfa yenilenince güncelliyor kutuyu :) Bunu önermemin sebebi forumun en altında olan yeni iletilerin içerisinde kişisel olan yani günaydınlaşmalar, sohbetler olmaması için. Sanki onlarda forum konusu gibi yer tutuyor o bakımdan. Hem bu daha pratik olur yazıp enterlanınca ileti gider diğerinde konuya da girmek gerekiyor haliyle. :laugh: Geçi bunu yapmak teknik olarak ne kadar mümkün orasını da bilemiyorum. :laugh:

 
Sohbet Kutusu

Dediğim gibi buna siz sohbet odası diyorsunuz ama genelde chat diye geçiyor. Notlara aldım, artısı ve eksisini bir değerlendirelim :) Öneri için tesekkur ederiz.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Sohbet Kutusu

Rica ederim :) Dikkate aldığınız için ben teşekkür ederim :)