Soma Faciası

Soma Faciası

Omer Erkan' Alıntı:
Hepsine Allahtan rahmet, kalanlara sabırlar diliyorum! Mekanları cennet olsun!

Ne kadar kolay söyledim, değilmi! Bizler için hepsi bu kadar! Bir kaç gün hatırlanır, bilemedin bir kaç hafta... Ya onlar, geride kalanlar, babasız büyüyenler... Kendimi onların yerine koyuyorum, ama ne kadar?... :'(

Buna sebep olanların mekanı cehennem olsun! En dibi! :mad:

bunu okuyunca içim titredi ağlamaklı oldum, benimde bir kızım ve kendimi o işçilerin yerine koyup kızımın babasız büyüyeceğini bir an olsun hayal bile edince tüylerim ürperdi , lanet olsun bu olaya sebep verenlere, bu ihmalkarlığı yapanlara, 15 gün önce meclise sunulan önergeyi reddedenlere lanet olsun.
 
Soma Faciası

Bilinki içeride 500 kişi rahat vardı. Keşke gerçek rakam bu olmasaydı, ama var. Biliyorum. Bu nasıl birşeydir. Bu ülkede neden insan hayatı bu kadar ucuz :mad: :mad: :mad:
 
Soma Faciası

Ölenlere rahmet, yakınlarına sabır dilemek zoruma gidiyor. Bu yüzden sorumluların ve sessiz sedasız sıcak evinde uyuyup umursamayanların Allah belasını versin diyecem. Onu da yanlış anlayan çıkacak. O yüzden susuyorum. Allah beni de kahretsin.
 
Soma Faciası

söylenecek çok şey
suçlanacak çok kişi var
ama bu olayın asıl sorumlusu değişen kafa yapımız beklentilerimiz bencilliğimiz bana dokunmayan yılan yaşasın zihniyeti.
 
Soma Faciası

Bütün sorumlular bulunsa(ki umudum yok) hepsine en ağır cezalar verilse ,o giden kardeşlerimizden 1 tanesi bile geri dönmeyecek olması nedeniyle bana bir şey ifade etmiyor. :mad:
 
Soma Faciası

Hepimizin başı sağolsun. Ölenlerin mekanı cennet olur inşallah.

"Bu işin doğasında böyle kazalar var" gibi bir yaklaşım nasıl olabilir.

Bizim uğraştığımız hobinin doğasında da tehlikeli kazalar var ama basit önlemlerle önüne geçilebilir. Her şeyi ihmal edeceksin sonra da bu işin doğasında var diyeceksin.

Haberleri izledikçe çok utanıyorum kendimden. Biz burada kışın kömürle ısınıyoruz. Şimdi ben ısındıkça altında nasıl bir emeğin olduğunu düşünerek her gün utanacağım.