www.bilimselyuzme.com

Speedybee f405 uçuş kontrolcüsü led yanmıyor

İlgi Alanı
Uçak
Hocalarım selam. uçak dün denedigimde hem Servolar hem de motor düzgün çalışıyordu sabah kalkıp ve tek takmayı ve kamera takmayı denedim onlar da çalıştı ama çok kısa bir sürede yani yarım dakikada hemen geri söktüm ardından motorumu ve servolarımı çalıştırmayı denediğimde calismadigini gördüm bunun yanında kartın orta katmanını kontrol ettim de ledleri yanmıyor ama en üst katmanın taktigimda oradaki led’ler yanıyor normalde orta katmanda servoları esc ve alıcıyı taktığımız pinleri kontrol ettiğimde oralardan da normalde gelen Voltajın geldiğini görüyorum yine ortadaki işlemci de normalde olduğu gibi bir süre sonra ısınıyor ama ilk Taktığım anda böyle yanarmış gibi ekstra bir ısınma falan yok bunun yanında en üst katmanı taktigimda normalde telefonumdan karta bağlanabiliyorken uygulama aracılığıyla şu an onu da yapamıyorum ayrıca kartı bilgisayarıma bağladıgimda usb port sesi de gelmiyor bunun yanında INAV kartı görmüyor lütfen yardımcı olabilir misiniz

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum kuralları gereği lütfen mesaj yazarken Türkçe yazım kurallarına ve özellikle de noktalama işaretlerine dikkat ediniz. Bu yazdığınız mesajların başkaları tarafından daha rahat okunup, anlaşılmasına yardımcı olacaktır. :saygilar:

Mesela ben mesajını okuyamadım, kusura bakma :embarras:

• Beğen
Tepkiler: Ömer Erkan