- İlgi Alanı
- Uçak
Eğer bir sponsor bulabilirsek biz daha iyisini yaparız:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Dur be Mehmedim , nerde bizden geçti , umarım belli bir zaman sonra bu tür görüntüleri ülkemizde de göreceğiz ama , bizler yaşlansak da hala uçuruyor oluruz be yaauvvvvMehmet Kucuksari' Alıntı:Vay be adama bak nasıl bir araba ve modeller ile uçuş alanına geliyor :-\ Bizden geçti ama inşallah bizden sonraki nesil, Türkiye'de bunlara sahip olur
mehmet yıldırım' Alıntı:Abiler ben iskenderunde slogan atmaya başladım.....'' MODEEEELLLLL KKUUUULÜÜBÜÜ İSSTİİİİYYORUZ ''Keşke her yarde modelcilikle alakalı hava alanı olsa.iskenderun daki sivil havacılığa aitti içine üniversite yapılıyor.bizimde alanımız daralıyor.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Vay be adama bak nasıl bir araba ve modeller ile uçuş alanına geliyor :-\ Bizden geçti ama inşallah bizden sonraki nesil, Türkiye'de bunlara sahip olur
Türker Akgün' Alıntı:Mehmet sakın bırakmayın pistinizi, unutturmayın orda olduğunuzu. Küçük müçük en kötü pist hiç olmayan pisttir.
Insalla Ayhan da bence bu is olursa oncelikle yerel belediyelerin destegi ile olur. Ondan sonra da senin de soyledigin gibi ozel sektor destegi. Tum bunlar aslinda donup dolasip ekonomiye geliyor. Kim bilir belki de beklenen gunler o kadar da uzak degildirAYHAN DEMİRCİOĞLU' Alıntı:Mehmet abime bak sen, daha şimdiden bizden geçti edebiyatı yapmaya başlamış, Abi ülkemizde bu işler ferdi harcamalarla imkanlar ölçüsünde yapılıyor, destek , sponsor falan bulunabilse özellikle bu toplantıları yaptığınız alanlara sponsor olabilecek kişileri getirebilseniz eminim bişeyler çıkacaktır...