www.bilimselyuzme.com

Su-29S 140 Sebart + Mintor 38cc

Sebastianoyla konuşmalarınızı hem de Mintor üzerine merak ettim acaba neler söyledi diye)
2012 de Mintor tercih etme sebeplerim şuydu, daha az gr ve daha çok thrust elde etmek adına. O zamanda seçim yalnız O.S gt33 bir de DLE 30 vardı, bir de yeni çıkan Mintor. Ben de bunların arasından onu tercih ettim. O da çok az yaşadı maalesef ve piyasadan da kayboldu. Gp 38 olurdu belki de ama Facebook DA owners club da görüşmeler sonrası DA aldım. Gelecek için 120cc GP düşünüyorum ama.
Bu güne kadar DA ile neredeyse 60 uçuş yaptım. Sadece ve sadece premium kendi yağını kullanıyorum. Memnunum aslında, işimi görüyor)
Yine de yorumunuz için teşekkür ederim, tanışlığımıza memnun oldum.

Mintor özelinde soruyorsanız, Seba kendi de geçmişte dağıtımını yapıyordu ve çok başının ağrıdığını söyledi sorunlardan kaynaklı...

GP 120 dediğiniz 123 sanırım... İstanbuldaki IMAC uçağımda ve buradaki 2 farklı modelimde kullanıyorum, tavsiye ederim. Güçlü, hafif ve sorunsuz bir motor... Hem stock muffler, hem canisterle kullanıyoruz...2 ve 3 pal pervaneyle de kullanıyorum, deniz seviyesi, 600 rakım, -3 derece +45 derece sıcaklıkta... Yani her şartta uçuş yaptığım bir motor... Tavsiye ederim net olarak...

DA120 ile GP123 arasında belirgin bir güç farkı var, ancak ses olarak DA daha güzel, özellikle orta bantta...

60 sorti yaptıysanız rodajı tamamlanmış sayılır... Tam performansı alacağınız döneme gelmişsiniz...