- Web sitesi
- www.lazersanatevi.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Merhaba
.
Hobiye başladığım 9 aylık süre boyunca, sizlerin de sayesinde güzel bir yol kat ettiğime inanıyorum.
Ne zamandır aklımın bir köşesin de kendi uçağımı yapma fikri dolanıp duruyor. Sonunda kendimi hazır hissettiğim bir dönemdeyim. 
Kafamda 2 model oluştu. Bunlardan biri Super Cub diğeri ise Decathlon. Önceliğim super cub tabi ki.
2 uçağın da 46'lık motora göre projesini buldum, fakat ben biraz daha kolaya kaçıp ( Malesef ki hala projeyi okumakta zorlanıyorum.) kit halinde lazer kesimi yaptırmak istiyorum. Ama bir türlü lazer kesim için uygun planları bulamadım. Daha önceden Cessna 182 nin projesini bulmuştum. Onda elle kesim planları da mevcut. Ben o planları lazer kesime uygun hale getirmek için corel i öğrendim ve parçaları çizmeyi başardım.
Ama hala içimden o uçağı yapmak geçmiyor.
İnatla Super cub veya Decathlon diye sayıklıyorum.
Sizlerden ricam; elinizde 40/46'lık Super Cup ve Decathlon un lazer kesim planları var ise benimle paylaşabilir misiniz. (Ücret karşılı tabi ki
) Ben internetten araştırarak bulamadım ama bildiğiniz bir site var ise oradan da alabilirim. Ya da parçaların olduğu bir plan var ise ben onu lazer kesime uygun çize bilirim. Cessna 182 nin örnek çizimini aşağıda paylaşıyorum. Herkese iyi forumlar. 
Planda yer alan bire bir parça listesi. Elle çizilmiş. Lazer kesime uygun değildi;
Bu da corel de benim çizdiğim ve lazer kesime uygun hale gelen parçalar.

Hobiye başladığım 9 aylık süre boyunca, sizlerin de sayesinde güzel bir yol kat ettiğime inanıyorum.
Kafamda 2 model oluştu. Bunlardan biri Super Cub diğeri ise Decathlon. Önceliğim super cub tabi ki.

Sizlerden ricam; elinizde 40/46'lık Super Cup ve Decathlon un lazer kesim planları var ise benimle paylaşabilir misiniz. (Ücret karşılı tabi ki

Planda yer alan bire bir parça listesi. Elle çizilmiş. Lazer kesime uygun değildi;
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu da corel de benim çizdiğim ve lazer kesime uygun hale gelen parçalar.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol