Tanışma - Aykut

aykut

Yeni Uye
Katılım
30 Haz 2014
Mesajlar
31
Tepkime puanı
0
Yaş
27
Adı : AYKUT
Soyadı : HEKİM
Nereden : ANKARA
Mesleği : ÖĞRENCİ
Yaş : 18
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : HELİ
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: BİR 4 KANAL HELİKOPTER KULLANDIM. FAKAT AYARLARI YAPILMADAN GELDİĞİ İÇİN PEK FAZLA BİR ZEVK ALAMADIM. TEKRAR DAN BİR HELİ SİPARİŞ ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM, AMA BU SEFER 6 KANAL. :) SİMULASYON KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ NEREDEN TEMİN EDECEĞİMİ BİLMİYORUM.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İNTERNET TE DOLAŞIRKEN GÖRDÜM.
Kullandığım Model(ler) : SOMOO MARKA, ROTOBLADE UZAKTAN KUMANDALI 4 KANAL HELİKOPTER
 
Tanışma - Aykut

Merhaba Aykut,

Aramıza hosgeldin. 6 kanal heli ile hobiye devam etmek oldukça yerinde bir kalar. V977 veya V922 güzel bir tercih olur ;) Zaten forum olarak 4 kanal heli tavsiye etmiyoruz ;)



Ama simulator çalışamam diyorsan bence hiç başlama ve alma parana yazık olur. Zira 6 kanal heliyi simulasyonsuz uçurmak nerede ise imkansız.

Simulator yazılımlarını deneme amaclı forumda paylaştık. Detaylar ekte ;)

 
Tanışma - Aykut

Hoşgeldin Aykut,

Bende bu işin simulatörsüz yapılamayacağını düşünüyorum, forumda her türlü bilgi var ihtiyacın olan herşeye hızlıca ulaşabilirsin. Bu fırsatı değerlendirmeni umarım. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Tanışma - Aykut

Hos geldin Aykut :saygilar: :thumbup:

Bu isin temelinde; sabır, arastirma ve egitim yatiyor. Yani arastirip kendine bir sim. edin sonrada sabirla kendini gelistir ve uc. Aksi halde 6 kanalliyla zor ucarsin :evil:
 
Tanışma - Aykut

Hepinize de Çok teşekkür ederim. :) Önerilerinize uyacağım. O zaman siparişi verdikten sonra fazla zaman kaybetmeden hemen bir simülatör edineyim kendime. Heli gelene kadar antrenman yapmış olurum. :) Umarım bir gün ben de sizin gibi ustaca uçmayı başarırım. :)