Tanışma- Izmit : Nurullah Yaydemir

nyaydemir

Yeni Uye
Katılım
9 Nis 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
merhabalar sayın üyeler;

İzmitten Nurullah ben.Dün bir tanıdığımın sayesinde bu alemi kşfettim ve araştırmalarım beni bu foruma getirdi. :) Böyle bir platforma katıldığım için çok mutluyum.Umarım bende forumun üstündeki resimde yer edinebilirim. teknik ve teorik anlamda bilgi sahibi değilim fakat siz değerli üyelerimizin yardımıyla öğrenmeyi ve uygulamayı çok istiyorum.Hepinize saygılarımı sunuyorum.
 
tanışma- izmit

Hosgeldin Nurullah,

Yeni hobin hayılı ugurlu olsun :) Forumumuzda yeni başlayanlar için oldukça doyurucu olduğunu düşündüğümüz bölümler var.

"Yeni başlayanlar" ve "Güvenlik" bölümlerine mutlaka bak. "Buluşmalar" kısmında buluşmaları takip edebileceğin gibi, "Simulator" bölümünden olmazsa olmaz sim çalışmaları hakkında bilgi sahibi olabilirsin ;)
 
Tanışma- Izmit : Nurullah Yaydemir

Hoşgeldiniz Nurullah Bey,

Yeni hobiniz hayırlı uğurlu olsun. %p Her zaman severek hobinizi devam ettirmeniz dileklerimle, keyifli forumlar. :saygilar:
 
Tanışma- Izmit : Nurullah Yaydemir

Nurullah bey aramıza hoş geldiniz.
 
Tanışma- Izmit : Nurullah Yaydemir

Hoşgeldiniz Nurullah bey....Kaliteli , sevgi ve saygı dolu , sıcak bir ortama geldiniz.Sabırlı bir şekilde , yavaş yavaş konularımızı takip ediniz , daha sonra nereden başlamak istediğinize karar verip , sahada da , birebir arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.... :saygilar: