Tanışma-Mordo Ortaşı

Mordo Ortaşı

Tecrübeli Uye
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
852
Tepkime puanı
1,116
Yaş
71
Konum
istanbul
İlgi Alanı
Hepsi
Ben Mordo Ortaşı
1953 istanbul doğumlu birçok hobisi olan ve bu helikoptere merak saran bir acemiyim.
Bu site beni bu merak sardığım helikopter konusunda çok bilgilendiriyor
sizlere değerli bilgi ve tecrübelerinizi aktardığınız için hepinize teşekkür ederim.
 
Ynt: Tanışma

Öncelikle hoşgeldiniz Mordo Bey,

Komuk forumu olarak yeniden hayata geçeli henüz 3-4 ay oldu. Mümkün olduğunca bu kısa süre, özellikle sizler gibi bu hobiye yeni başlamayı düşünen arkadaşlarımıza faydalı olacağını düşündüğümüz konuları öncelikle paylaşmaya çalıştık.

Tabii ki daha eksiklerimiz bulunmakta. Ama bu hali bile sizlerden bunları duymak bizleri çok sevindirdi, güzel geribildiriminiz için esas biz size teşekkür ederiz :)

Bu arada aşağıdaki sorularıma cevap verebilirsiniz hem sizleri daha yakından tanımış hem de soracağınız sorulara daha doğru cevap verebiliriz ;)

1- Hangi şehirde yaşıyorsunuz ??
2- RC Modelcilik konusunda herhangi bir tecrübeniz var mı ?? (Uçak, heli, simulator çalışması...)
 
Ynt: Tanışma-Mordo Ortaşı

Mehmet bey
Ben istanbulda yaşıyorum bu hobiye oyuncak denen 3,5 kanallı birkaç heli ile başladım
ve şimdi 6 kanallı bir model almak istiyorum ve tecihim trex 450,
fakat 450 nin hangi modeli nedir ,farkları nedir anlıyamıyorum
ben sıfırdan toplamak istiyorum hangi modeli alacağımı bilemiyorum
bilgiledirirseniz sevinirim,
Bu arada simülator çalışmalarına başladım
Selam ve sevgiler.
 
Ynt: Tanışma-Mordo Ortaşı

Mordo Bey,

Aramıza hoşgeldiniz öncelikle. :)p İlk fırsatta yüz yüze tanışıp sohbet etmek ve tez zamanda uçuşlara başlamakta kısmet olur inşallah.
Bizler her türlü konuda elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışacağız. Lütfen her konuda bizden çekinmeden destek isteyin.

Ama görüyorum ki siz zaten en önemli adımları çoktan atlamışsınız bile. :bravo: Simulatör kullanımı ve model belirleme aşamalarından bahsediyorum.

Tekrar hayırlı olsun. :saygilar:
 
Ynt: Ynt: Tanışma-Mordo Ortaşı

Mordo Ortasi' Alıntı:
ve şimdi 6 kanallı bir model almak istiyorum ve tecihim trex 450,fakat 450 nin hangi modeli nedir ,farkları nedir anlıyamıyorum. ben sıfırdan toplamak istiyorum hangi modeli alacağımı bilemiyorum, bilgiledirirseniz sevinirim,

Bu arada simülator çalışmalarına başladım
Türker kardeşimde dediği gibi siz zaten epey bir yol almıssınız :thumbup: Öncelikle simulator çalışmaya başlamak bu işin temel taşı, ki zaten siz de başlamıssınız.

Şimdi madem kararınızı TREX 450 üzerine verdiniz, özet bir şekilde şu an piyasade satılan modeller ve aralarındaki farkları sizlere aktarmaya çalışalım ;)
 
Ynt: Tanışma-Mordo Ortaşı

Mordo Bey, aramıza hoşgeldiniz.
Alacağınzı 6 kanal modelinize, sitemizdeki Mehmet Bey ve Türker Bey'in hazırladıkları simulasyon sayfalarındaki eğitimlerle çalışıp geliştirebilirsiniz. Uçuş buluşmalarımıza da her zaman bekleriz, forumda tarihleri yayınlanıyor.
Kırımsız, zevkli uçuşlar dilerim.
 
Ynt: Tanışma-Mordo Ortaşı

Aramıza hoş geldiniz Mordo Bey. Birçok yeni üyenin aksine, kendinizi tanıttığınız için özellikle teşekkür ederim. İstanbul'un İzmit'e yakın taraflarında iseniz, buluşmalara da bekleriz. İlginizi helikopterden yana belirtmiş olsanızda, uçak konusunda da sorularınız olursa mümkün olduğunca cevaplamaya çalışırız.
 
Ynt: Tanışma-Mordo Ortaşı

Hepinize teşekkürler
İnşallah havalar acınca ve haberdar olabilirsem sizlerle birarada olmaktan zevk alacam
Selam ve sevgiler.
 
Ynt: Tanışma-Mordo Ortaşı

Aramıza Hoşgeldiniz, Saha buluşmalarımızı Anket kısmından takip edebilirsiniz. Yada şöyle yapın havaya bakın yağmur yoksa ve sıcaklık -15 üzerinde ise doğrudan sahaya gidin mutlaka birilerini bulacaksınız.:laugh: :laugh: