Tanisma - SABRI Artepe

ninja51

RCKolik
Katılım
24 Mar 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Konum
Edirne
Edirne'den herkese selamlar! :) Adım Sabri Arpatepe,Edirne Uzunköprü'den bu modelciliğe yeni başlayan biri olarak aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu öncelikle belirtmek isterim.Bu güzel sitenin sayesinde bu hobiye alışmam çok kolay oldu.Ben şu anda evimde geçen yazın almış olduğum clone 450 sınıfı helimi topladım ve sizin sayenizde bu çok kısa sürdü.İlk 6 ch helikopterimi uçurmak için sabırsızlanıyorum,tabiki bu arada simulator çalışmalarımı sürdürüyorum.4 ch v911 helikopterim ilede alıştırmalar yapmaktayım.Neyse ben lafı fazla uzatmadan kısaca şöyle kendimi tanıtayım;Mesleğim ilçe müftülüğünde personelim,Evli ve bir çocuk babasıyım.şimdilik söyleyeceklerim bu kadar,herkese kırımsız uçuşlar...
 
Tanisma - SABRI Artepe

Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar...
 
Tanisma - SABRI Artepe

Sabri Arpatepe' Alıntı:
Edirne'den herkese selamlar! :) ........Bu güzel sitenin sayesinde bu hobiye alışmam çok kolay oldu.Ben şu anda evimde geçen yazın almış olduğum clone 450 sınıfı helimi topladım ve sizin sayenizde bu çok kısa sürdü....
Merhaba Sabri Bey,

Oncelikle hosgeldiniz forumumuza. Guzel dusuncelerinizi bizlerle paylastiginiz icin de ayrica teşekkürler.

Kisa zamanda cok emek verdik ya da vermeye calistik. Fakat sizlerin bu yaptiklarimizdan gercekten fayda goruyor olmaniz bizleri gercekten cok sevindiriyor.

Forumun kurulusundan sonra kendimize cok buyuk bir hedef sectik. O da :

Modelciligine yeni baslayan birisi , forumumuzda yayinlanan konulari okuyarak , min sorun ve soru ile 6 kanal ILK Helisini toplayip ucurabilmeli.

Bastan bu bize bile hayal geldi :laugh: Ama sonra madem niyetlendik neden olmasin dedik ve bunu saglamak uzere planli ve duzenli bir seklide bilgi paylasiminda bulunmayi calistik.

Siz ve sizin gibi birkac uyemizin geri bildirimleri ile bir nebze de olsa bu hedefimize ulastigimizi dusunuyoruz.

Insallah en kisa sure icerisinde ucus videolarini da izlemek isteriz :saygilar:
 
Tanisma - SABRI Artepe

Hoşgeldiniz Sabri Bey,

Forumumuzdan fayda görmenize çok sevindik. :thumbup: Keyifle hobinizi sürdürmenizi ve en kısa zamanda güzel habelerinizi almayı dileriz. :saygilar: