Tanisma - Serhat

serhat ozkan

Yeni Uye
Katılım
7 Nis 2013
Mesajlar
12
Tepkime puanı
1
Yaş
48
İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba. Bugun (07.04.2013) hic ucurmamis oldugum helimi attim bagaja ve Hakan'dan gecen hafta ogrendigim bulusma noktasina gittim. Oncelikle gayet sicak karsilandigim icin ve ekibin vermis oldugu destek icin cok tesekkur ediyorum. Burada bulunmaktan keyif aldigimi belirtmek isterim.
Ben Serhat. Kocaeli İzmit'de oturuyorum. Asil ilgim helikopterler uzerine, fakat ucan hersey ilgimi cekiyor acikcasi. 1adet 3.5 kanal ufacik heli, 1adet walkera 4 kanal heli, 1adet copter x 450se helim var (daha hic ucmadi:) ) . Daha once 1-2 defa ucurdugum adini bile hatirlamadigim elektrikli bir ucagim da olmustu. Bir tane de helikopter ucurmaya bir turlu baslayamadigim icin almis oldugum SavageXL'im var.
Makina muhendisiyim, 37 yasindayim, 4.5 yillik evliyim.
Herkese selamlar.
:new:
 
tanisma

Serhat Bey aramıza hoş geldiniz, sizi tanımak da güzeldi, ilerleyen günlerde buluşmak dileğiyle.
 
tanisma

Merhaba Serhat Bey,
Aramıza hoşgeldiniz. Bende sizin gibi uçan modellere ilgi duyuyorum daha çok. Forumumuzda model helikopterle ilgili birçok faydalı bilgi bulabileceğinizi düşünüyorum. İyi forumlar. :saygilar:
 
tanisma

Hoşgeldiniz Serhat Bey , uçan modellerle ilgileniyorsanız , doğru yerdesiniz.Keyifli forumlar dilerim. :saygilar:
 
tanisma

Serhat bey tekrar merhaba.Bu gün yeni uçağım ve ilk uçuşun yanından ayrılmayan hediyesi YUSUF ile uğraşmaktan şahsen sizinle ilgilenemedim fakat heli konusunda aradığınız doğru kişiyi buldunuz zaten.Mehmet KÜÇÜKSARI sanırım ilk etapta nelere ihtiyacınız olduğunu size anlattı.Bundan sonrasında eminim keyifle buluşup hep birlikte kırımsız kazasız uçuşlar yapacağız.Tekrar hoşgeldiniz. :D :bravo: :)p
 
tanisma

Merhaba Serhat kardeşim, hoşgeldin. Bugün sahaya uğradığımda tanıştık sanıyorum. Buradan edindiğin bilgilerle ve sabırla elindeki araçları uçurabilirsin. Bütün arkadaşlarım bildiklerini paylaşmaktan kaçınmaz. Birlikteliğimizde karşılıklı saygı, sevgi ve dostluk esastır. Bunun yanında, bu hobiden hep birlikte keyif almak için saha ile ilgili "Güvenlik Kurallarını" dikkatle mutlaka okumanı öneririm.

Tekrar hoşgeldin.
 
tanisma

Merhaba Serhat Bey,

Sizlerle tanışmakta oldukca zevkliydi. İnşallah bundan sonra sizleri de modeliniz 450 ile aramızda görürüz ;)

Arkadaşların da belirtiği gibi forum özellikle heli konusunda oldukca dolu. Zaman buldukca tüm bunlara bir göz atmanızı tavsiye ederim. Özellikle ;

Komhavk RC Arslanbey Saha Uçuş Kuralları
Fiziksel Montaj- Kurulum
Yeni Baslayanlar için Konu Indeksi
RC Helikopter ile ilgili Konular - Indeks
Yeni Başlayanlar RC Heli Hızlı Ayarları - Setup Nasıl Yapılır : HK 450 + Futaba
RC Model Helikopter 6 Kanal CCPM Kumanda ve Elektronik Ayar / Setup Konu Indeksi
RC Helikopter Simulatör Dersleri İndeks

Size almanızı tavsiye ettiğim V922 6 kanal micro ile ilgili olarak da
4 Kanal - 6 Kanal Micro
 
tanisma

Bu sıcak karsılamalar icin herkese tesekkur ediyorum.