Tanışma

İlgi Alanı
Uçak
Merhaba ,
Öncelikle üyeliğe kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Maçka Erkek Sanat Enstitüsü Torna-Tesviye bölümü 1968-1969 mezunuyum.1.11.1969 da başladığım çalışma hayatımı 30.04.2020 günü noktaladım.Hür Generalliğe terfi ettim.
Uzun yıllardır Modelcilik daha çok uçak,sonra tekne konularında uğraşmaktayım.Tercihim plandan inşa etmek.1959 yılında THK.nun okullara gönderdiği modellerle bu hastalığı kaptık.Daha sonraları gelişmelere .kendimizi olabildiğince uydurmaya çalışarak bugünlere kadar gelebildik.Çalışmalarım biraz uzun sürer ancak ''iyi iş 6 senede olur''.;)
Genelde arkadaşlarıma model yaparım .Yenilikleri.bilhassa modelci arkadaşların kullandığı değişik teknikleri takip ederim.öğrenmeye çalışırım.Öğrenmenin yaşı yoktur.Birçok parçayı ,sistemi orijinaline uygun kendim yapmaya çalışırım.İmkanlarım dahilinde.Bu hobinin hocaları, duayenleri ki çoğu rahmetli oldu ,saygı,sevgi ,paylaşım ve yardımlaşmanın şart olduğunu yoksa hobi anlamı kalmayacağını söylerlerdi.Bu uğraşın kitabı yok.Kitap , tecrübelerimiz.
İyi akşamlar diliyorum.
Saygılarımla.

Adınız / Soyadınız
Yakup Mümtaz AKINCILAR
Nereden Katılıyorsunuz
Sahrayıcedid _ Kadıköy
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Kabul edilirse 61 yıl
Detaylı ve içten tanışma konusu için öncelikle teşekkür ederiz Yakup Bey. Yeni emeklilik hayatınız hayırlı olsun. İnşallah bundan sonra model dolu güzel günler geçirirsiniz ve son olarak aramıza hoş geldiniz diyoruz :RCKolik: