tanışma

slyman21

Yeni Uye
herkeze mrb ben süleyman diyarbakırlıyım ve 20 yaşındayım bu hobiye katılmak istiyorum onun için v912 almayı duşunuyorum aklımda bazı sorular var bana yardımcı olabilirmisiniz ?

tanışma

Merhaba Süleyman Bey. Öncelikle hoş geldiniz.

Forum olarak pek 4 kanal heli tavsiye etmiyoruz. Onun yerine simulator ve sonrasında 6 kanal bir heli veya 6 kanal bir mikro tavsiye ediyoruz.

4 kanal heli biraz zaman ve para kaybı. Ama ben illa 4 kanal alacağım dıyorsanız da bir tek V911 tavsiyemizdir. V912 gibi büyük olan 4 kanallar bize göre pek uygun degil. Zaten bu nedenle V912 ile ilgili herhangi bir bilgi be paylaşım yok forumumuza.

tanışma

öncelikle yorumunuz için tşkrler bişy sormak isitiyorum yurt dışından bi heli alırsam istanbul gümrügune takılsa illa ben istanbulamı gtmk zorundayım benm kaldıgım şehir diyarbakır yoksa buraya mı gelir burdaki gümrükten mi işlem yapılır ?

tanışma

Gümrük inceleme kararı istanbulda alınıyor ama inceleme işlemi bulunduğunuz şehirdeki şubede.

tanışma

verdiginiz bilgi için tşkrler ben simülasyon bence bana göre deil :D hemn sıkılırım onun için bna uyan v912 diye düşündm daha önceden rc araç kulanıyordm fazla zorluk çekmem diye düşünüyorm tbi yine siz benden dha iyi bilirsiniz

tanışma

mehmet bey size bişy daha sorcam da alınan ürünleri ptt ilemi gönderiyorlar yoksa bizmi onlara msj atıp bildiriyoruz ?

tanışma

tşkrler emre bey bide v912 galiba pili çıkmıyormuş bu dogrumu ? yani bitince yedek takım devam edemezmiyim ?

tanışma

ben v 912 den kuzenime almıştım uçuruyor yaz günleri ama ne yalan söyliyim ben tavsiye etmiyorum v 912 ya da v913 ü büyük ve hantal modeller....rüzgar alır götürü baş edemezsiniz...0 km rüzgarda fena değiller...ilk başlangıçta mutlaka heli uçurmak istiyorum diyorsanız v911 ,solo pro 260a benzeri 4 kanal mikro modellerle başlanabilir...ama tavsiyem bir v922 rtf almanız ....yanında da bir usb dongle alın önce bilgisayarda sim çalışın 922 kumandasıyla daha sonra v922 yi uçurun derim...ama bu işe ilk başlangıçta hemen uçuş yapmak istiyorsanız 4 kanal ile başlayın... v912 de yedek pil yok pil entegre çıkar yedekle devam et yok .... ;)

tanışma

Merhaba foruma hoşgeldin. Şu an bu mesajı Diyarbakırdan yazıyorum. Ama Mardinde ikamet ediyorum.

Benim de tavsiyem 6 kanal olacak ama yine de siz bilirsiniz.

tanışma

öncelikler yorumlarınız için tşkler bn her zaman biraz büyük istemişimdir ondan v912 istiyorum :D ama v922 de güzel ama 6 kanallı biyerde görmuştum 6 kanallı modeli 4 kanallı olarakta kulanabiliyormuşuz bu dogrumu ?

tanışma

peki başka 4 kanallı hangi heli tavsiye edersinz ?

tanışma

pilot tr de indirim var solo pro 270 rtf 160 tl

v911 de olabilir

beklerim derseniz yurtdışından da alabilirsiniz.... ;)

tanışma

abi sana özelden msj attım bi bakarmısın bide 6 kannalı olupta 4 kanallı olarak kulana bilecegim bi heli varmı boyutu biraz büyük olursa iyi olur :D