Adı :Ümit
Soyadı :KARAKAŞ
Nereden :Ankara
Mesleği :Öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) :Helikopter ve Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:3-4 yıldır model ucak ucuruyorum.Helikopter ise bir kaç kez 6 kanallı heli ucurdum.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : youtube
Kullandığım Model(ler) : Islander,F-22,Wing Dragon 4,Raptor 30,Copterx 450
Modelciliğe ucak ile başladım hazır model ve el yapımı kopuk ucaklar ucurdum(Islander balsa ).helikopterde ise pek fazla tecrübem yok 8-10 kez copterx ucurdum.şimdi ise raptor 30 yakıtlı helikopter almıştım kit olarak onu tamamlayıp birkaç kez uctuktan sonra satmayı düşünüyorum.neden derseniz ise FPV ye geçiş yapmak istiyorum.
Bu arada Ankara-Batıkentte oturuyorum burada oturan veya ucus yapan arkadaşlar veya abilerimle tanışmak isterim.
Herkese iyi ve kırımsız uçuslar dilerim.
Soyadı :KARAKAŞ
Nereden :Ankara
Mesleği :Öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) :Helikopter ve Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:3-4 yıldır model ucak ucuruyorum.Helikopter ise bir kaç kez 6 kanallı heli ucurdum.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : youtube
Kullandığım Model(ler) : Islander,F-22,Wing Dragon 4,Raptor 30,Copterx 450
Modelciliğe ucak ile başladım hazır model ve el yapımı kopuk ucaklar ucurdum(Islander balsa ).helikopterde ise pek fazla tecrübem yok 8-10 kez copterx ucurdum.şimdi ise raptor 30 yakıtlı helikopter almıştım kit olarak onu tamamlayıp birkaç kez uctuktan sonra satmayı düşünüyorum.neden derseniz ise FPV ye geçiş yapmak istiyorum.
Bu arada Ankara-Batıkentte oturuyorum burada oturan veya ucus yapan arkadaşlar veya abilerimle tanışmak isterim.
Herkese iyi ve kırımsız uçuslar dilerim.