Tarantuka x6 sinyal sorunu

samed5497

Yeni Uye
Selam arkadaşlar, abilerim benim bu quad ile bi sorunum oldu bugün. Bilen kişiler olarak size sormam gerektiğini düşündüm :D
Bugün quad yaklaşık 100 metre bile olmayan mesafedeyken sinyal gecikmesi yüzünden kontrol edemeyip betona sert bi düşüş yasadim. Düştükten sonra pil hala dolu olmasına rağmen ışıklar yanıp sönüyordu ve kontrol edilmiyordu. Şarjını doldurduktan sonra tekrar denedim fakat nedense 5 metreden Sonra kontrolden çıkıyor yani basıyorum 10 saniye Sonra iletiyor. Gaz veriyorum bazen motorlar devreye girmiyor. Kumandadan sıfırladım bikac kere ama aynı sizce ne oldu? Düştükten sonra herhangi bi sorun yoktu şase de ve pervanelerde. Zaten 5 metreye kadar sorunsuz uçuyor. Kumandaya da bişey olmadı. Bı düşüşle anakarttaki alıcıya bişey olacak değil herhalde ? :'( :-\

Acemiliğin geçsin toplarsın bitane. Bu makine acemilik zamanı için biçilmiş kaftan. Yalnız benim gözlemlediğim kadarıyla aletin en büyük sorunu motorun bakır dişlilerini yemesi. Oraları bi kontrol et. İnşaatını yaptığımız caminin sırf bu yüzden minaresine çarptım. :D Dışardan bakınca anlaması zor olabilir.Gövdeyi sökmeden motorlar sökülebiliyo. Bi kontrol et.Parça falan lazımsa bende çoğu parçasının yedeği var. Yardımcı olurum.

Yok tüm yedek parçalar var bende ama gözle görünen bi sorun yok işin kötüsü o :)