Tavsiye ve Tecrübelerinizden Faydalanmak İstiyorum

Hüseyin Cem

Çalışkan Uye
Öncelikle merhaba. Ben aranıza yeni katılan bir üyeyim. 6 kanal bir heli alacağım. Buna kesin karar verdim. Sizden aşağıda ki 3 modelle tercih etme açısından fiyat, performans ve yedek parçaları konusunda beni aydınlatmanızı rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler. :)

(Devo 7 ne oluyor onu da bir açıklarsanız iyi olur devo 7 normaline göre fiyatı arttırmış bu modelde? )

:saygilar:

Cem Bey öncelikle Devo Walkera firmasının modeliyle birlikte size göndereceği kumandadır. Kumandaların özellikleri arttıkça haliyle fiyatlarda artıyor normal olarak.

Benim size tavsiyem V922 veya V977 olur. Sim'le birlikte bu modellerle bu işe başlamak bence gayet mantıklı olacaktır. Herhangi birini tercih etmeden önce forumumuzdaki konuları incelemenizi tavsiye ederim. ;)

Türker Bey gayet güzel özetlemiş :thumbup: 1-2 küçük ilave de ben bulunayım:

1- Walkera modelinden bence uzak durun. Model iyi olmasına iyi ama dayanıklılık ve yedek parça fiyatları yüksek

2- Yeni çıkan V977 gerek fırçasız model olması gerekse 4 ve 6 kanal özelliklerine sahip olması nedeniyle bu aralar oldukça populer. Yeni olduğu için çok fazla kullanıcısı henüz yok. Dolayısıyla dayanıklılık konusu henüz net belli değil. Bu model için biraz daha bekleyip, kullanıcı yorumlarını almak lazım

3- V922 ise rüştünü ispatlamış bir model. Özellikle forumumuzda çok fazla bilgi var.

Diğer tüm detaylar için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Bu arada hemen bir USB simulator kumandası alıp, sim çalışmalarına başlayın. Sim çalışması sırasında modelleri incelemeye devam edin ;)

Değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. :)

Sanırım kararımı verdim v977 alacağım. Mehmet Bey bahsetmiş model biraz yeni ama rüşdünü ispatlamış v922 yerine tercihimi yeni ve fırçasız heliden yana kullanacağım. Risk taşıyorsa da ben riski seviyorum zaten, zira riske girip 15 lirayı 20 ye katlayan kuponu oynamasaydım bu hobiye başlayacak finansmana henüz sahip değildim. Haydan gelen 300 kağıdı heliye yolluyorum :laugh: İşe başlayınca üst sınıflara çıkarım sanırım :)

Ha bir de unutmadan... Okumuştum ama net hatırlamıyorum, fırçasız motorlar daha uzun ömürlü olduğu için avantajlı oluyorlar değil mi?

Fırçamız motor ile ilgili bilginiz doğru Cem Bey. Öncelikle hayırlı olsun. Artık model ile ilgili yorumları sizden alırız inşallah :) Bu arada sime hemen başlamayı ihmal etmeyin.

Teşekkür ederim :) Almayı düşünenler için bilgilendirmeye çalışırım. Çin'den ne zaman gelirse artık. Dediğiniz gibi ben bir yandan kumanda siparişimide tamamlayıp simi pc ye kurayım yavaştan :)

cem aslan nereden alıcaksın v977 yi ? bende v977 yi almak istiyorum banggood dan ancak paypal ile ilgili fazla bir bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim :rolleyes:

Kardeş banggood dan alıcam ama kredi kartı ile alacağım valla ben :D

Kredi kartı ile alım nasıl oluyor orada bir seçenekte vardı sanırsam... Bunda sadece kredi kartı numaramızı giriyoruzya işte orası sorun çünkü yaşım 17 daha kredi kartı sahibi değilim babamda kredi kartı numaramı öyle her siteye veremem, parayı çekerler sipariş gelmez gibisinden endişeleri var tabii. Yardımlarınızı bekliyorum :halay:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol