s.a. arkadaslar 1.5 yıl kadar once bu ıse merak saldım helı kullanmak zor olur zevklı olur dıye sonra gıttım flysky die lanet bı kumanda aldım. bırındende trex450 buldum sonra acemılılıkle ugras ugras ucuramadım megerse kumandanın ıslemcısınden yazılımı degıstırılmıs ucak ıcın uyarlanmıs
bosyere 450 yı mındar etmısım yanı baktık boyle olmadı gıttım spectrum dx8 kumanda aldık ama artık 450 ıcın cok gectı
bulundugum sehırden bırınden tiger 60 sanırım nıtrolu model aldım 1 2 defa ucurmayı denedım ucurmadım sayılacak kadar havada tuttum o kadar yanı dedım ben bunu kırarım parcasıda pahalı bunun oylelıkle kopmus oldum bu hobıden herseyı sattım.
sımdı yenıden ucurmak ıstıyorum ama 2 secenek arasında kaldım syma x5 tarzı bısey alıp ucuz dıye hem acemılıgı atıp hemde kırım korkusu yasamadan ucursam mı yoksa helı mı bakınsam bılemıyorum at9 kumanda buldum 350 lıraya 2 alıcılı onu alıp bıde trex500 tarzı bı helı mı alsam nıye 500 dersenız 450 ufaktı ucurmak cok daha zordu ama 500 ve ustu olunca sankı daha kolay ve daha stabıl olur dıye dusunuyorum.
sımdı bılgılı ustalardan onerılerını almak kulagımı kupe etmek ıstıyorum saolun sımdıden tesekkurler
sımdı yenıden ucurmak ıstıyorum ama 2 secenek arasında kaldım syma x5 tarzı bısey alıp ucuz dıye hem acemılıgı atıp hemde kırım korkusu yasamadan ucursam mı yoksa helı mı bakınsam bılemıyorum at9 kumanda buldum 350 lıraya 2 alıcılı onu alıp bıde trex500 tarzı bı helı mı alsam nıye 500 dersenız 450 ufaktı ucurmak cok daha zordu ama 500 ve ustu olunca sankı daha kolay ve daha stabıl olur dıye dusunuyorum.
sımdı bılgılı ustalardan onerılerını almak kulagımı kupe etmek ıstıyorum saolun sımdıden tesekkurler