THSF 2019 yılı Hava Modelciliği ve Yamaç Parasüt Milli Takımları

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,417
Tepkime puanı
43,398
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
THSF sitesinden resmi olarak 2019 yılı Hava Modelciliği Milli Takım kadrosu duyurulmuştur.

.

Bu vesileyle bu sene nasip olursa ülkemizi temsil edecek @Emre Yolcu , @Doğukan Ocak ve @Kağan Kazancı kardeşlerimize şimdiden başarılar dileriz :thumbup::RCKolik:



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Başarılar diliyorum. Ama neden sadece helicileri yazdın? Biz uçakçılara bir garez mi var yoksa bu forumda
 
Hepsinin forum üyesi değerli arkadaşlarımız olmasından dolayı olabilir :)

Uçakçılardan Serdar Salta ve Melih Ulupınar'ı ismen biliyorum ama diğerlerini tanımıyorum açıkçası... Benim cahilliğimdir...
 
Listedeki ucakcilardan hicbiri bizim forumda olmadigindan, varsa da aktif olmadigindan olabilir sanirim ☺ Ben mesela hicbirini tanimiyorum o isimlerin, be forumdan, ne de aslen.
 
Hepsine de sonuna kadar başarılar diliyorum ve destekliyorum.
Öz abileri gibi olmaya çalıştığımız, ve öz kardeşlerimiz kadar sevdiğimiz bu gençleri nasıl canı gönülden desteklemeyelim şimdi .
Bu çocuklar çok çalıştı,çok emek verdiler, çok zaman ve para harcadılar, sonuçta iyi bir başarı elde etseler bile , dışarıdan hobiyi bilmeyenler için çok fazla bir anlam ifade etmeyecek belki , ama ben kalıbımı basarak iyi biliyorum ki , O Ayyılldızlı Şanlı bayrağımızı göğüslerinde taşırken , aldıkları sonuç ne olacaksa olsun , gururla ve onurla bizleri temsil edecekler ve yine aynı onur ve gururla memleketimize dönecekler inşallah ...