Görseller THSF F3N 2018 Yarışmasında Neler Oluyor ?

Böyle bir gün geçirmemize imkan veren bütün aile üyelerine teşekkür ederim. Yarışmacısı, katılımcısı, yöneticisi, hakemi daha aklıma gelmeyen kim varsa herkesin ellerine sağlık. :bravo: :bravo: :bravo:

İlkler unutulmazmış, tamda öyle olacağını düşünüyorum. %p Çok daha güzellerini yapmak kısmet olur inşallah. :RCKolik:

Derece alan arkadaşlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah onları dünya çapında işlerin içerisinde görecek, başarılarıyla gururlanacağız. :thumbup:
 
Süper bir yarışma oldu, dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum, geçekten hak edenin kazandığı adil bir yarışma oldu, seneye yurt dışında başarılar diliyorum. Yarışma heyecanını yaşamak ayrı bir keyifmiş farklı bir deneyim oldu benim için
 
Yine dolu dolu, her anı ayrı heyecanlı ve çok keyifli iki gün geçirdik.:thumbup::halay::RCKolik:
Organizasyonda emeği geçen ve uzak yakın demeyip katılan bütün arkadaşlarımızın ellerine, emeklerine ,yüreklerine sağlık.:thumbup::halay:
Çeşitli sebeplerle katılamayan arkadaşlarımızın da yüreklerine sağlık, onlarla beraber daha da kalabalık buluşmalara inşallah.:thumbup:
Yarışmada derece alan, alamayan bütün arkadaşlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum .Çok heyecanlı ve tatlı rekabetli bir yarışma oldu .:thumbup::halay::yuppi:
Emre, Doğukan ve Kağan'a yurt dışında yapılacak yarışmalarda da çok çok başarılar diliyorum.:thumbup::yuppi::yuppi:
 
Öncelikle emeği geçen, alana gelen, veya gelmeyip bu oganizasyona destek olan herkeze çok teşekkür ediyorum . Yarışma bahanesiyle RC KOLİK üzerinden tanışıp yüz yüze görüşemediğimiz abi ve kardeşlerimizle tanışıp muhabbet etme fırsatı buldum bu benim için ayrı keyifti. Hafta sonu 2 günüm çok keyifli geçti resmen deşarj oldum diyebilirim, şuan kuş gibiyim :D Yarışmada derece yapan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. :halay::RCKolik:
 
Gerçekten dolu dolu geçen çok güzel bir hafta sonuydu RcKolik ailesi olarak, zannediyorum Türkiye'nin ilk resmi F3N helikopter yarışmasını

gerçekleştirmiş olduk. Dostun , arkadaşın , abin , kardeşin bildiğin insanlarla bu yarışma heyecanını yaşamak hakikaten çok güzel bir mutluluk ve tecrube

oldu.:) Geçirmiş olduğumuz bu güzel hafta sonuna imkan sağlayan THSF'ye, RcKolik aile bireylerine ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler.

İnşallah ilerleyen günlerde daha da iyilerini yapmak nasip olur.:RCKolik:
 
Her ne kadar sahadan resim yüklemiş olsamda, doğru düzgün yorum yapmaya fırsatım olmadı :D

Arkadaşların da belirtiği gibi tahminimizden çok daha güzel, eğlenceli ve heyecan dolu bir hafta sonu geçirdik. Gerek hazırlık günü, gerekse yarışma günü tek kelimeyle harikaydı :thumbup:

Her buluşmada gördüğümüz dostluğun yanı sıra, ilk defa şahid olduğumuz rekabet ortamı gerçekten çok farklı ve bir o kadar da keyifliydi.

Yarışmayı düzenlemede büyük emeği olan başta @Tezcan Delibay olmak üzere, üşenmeden şehirdışından gelen ve gelmek isteyipte gelemeyen ama forum ortamında bizleri yanlız bırakmayan tüm RCKOLIK ailesi tekrar teşekkür ederiz. :RCKolik:

Her iki güne ait resimlerin orjinal hallerini isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki LINKTEN indirebilirler.



NOT: İş yoğundan dolayı bugün videolarla ilgilenemedim ne yazık ki :( Bir aksilik olmazsa tüm videoları yarın yayınlamaya çalışacağım :saygilar:
 
Benim gibi uçakçılar için bile keyifli bir gün oldu. Ayrıca, bizden birilerinin bizi yurt dışında temsil edecek olması da işin kaymağı. Tüm katılımcıların/izleyicilerin ayaklarına sağlık. Öte yandan, Ferit'in ailesiyle birlikte uzaklardan, Azarbaycan'dan kalkıp buraya gelmesi de olaya uluslararası bir renk kattı. Ailesi ile tanışmaktan da çok memnun oldum. Uzun zamandır bu işi kotarmaya çalışan, bu işte emeği olan Tezcan bey'e çok teşekkürler.

Bunun dışında, sırf Hazerfen'e gelemiyeceğim diye yarışmayı İzmit'e aldırmasından dolayı Mehmet'e de çok çok teşekkür ederim!...:lollol:
 
Bi rüya gibi geçen bu 2 günün benim hayatımda unutulmaz bi yer alacağını söyleye bilirim. 2 bin kilometre deyil de 12 bin kilometre de olsaydı, ben bu 2 gün için o yolu Mehmet abinin bizler için bu yarışmanın tüm organizasyonlarını sorunsuz bir şekilde ilkden sona kadar yapmasını görmek için, Türker abinin bana yardımcı pilot olmasının verdiyi sevinci yaşamak için, Ahmet abinin demlediyi semaver çayını içmek için, Ömer beyin tatlı sohbetleri için, Erkan abinin benim beton goblini yeniden havaya kaldırışını hayretler içinde seyr etmek için, Fatih abinin forumda sakin - gerçekde ise bir goblin üstadı olduğunu görmek için, Doğukan abinin OVER SPEED-lerinin verdiyi heyecanı yaşamak için, benim haftalarca yapdığım heli toplamayı Emre abinin sahada 1 kaç saate yapışını izlemek için, Kağan abinin modelinin havada kopmuş olan eqzozunu görmek için, align hastası olub da Emre abinin goblin ile yapdığı uçuşlardan sonra gobline aşık olmak için ve diğer unutulmaz anılar için gelirdim. Başda Tezcan bey ve hakem heyeti olmak üzere herkese teşekkür ederim. :saygilar:Bizim dilde bir deyim vardır : axırıncı yox, axarıncı olsun - sonuncu deyil, devamlı olsun !!! Bu yarışma da İnşallah ki devamlı olsun !!! :RCKolik: