Trabzondan Merhaba Arkadaşlar

crazykanka

Yeni Uye
Katılım
30 Nis 2015
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Yaş
32
Öncelilke herkese merhaba böyle bir forumun olmasına sevindim sonuçta güzel bir hobi bu.Bende merak sardım meraklı biriyimdir.Arkadaşlar siteler bakınca çok fazla bilgim herkes aradığı gibi ucuz ama iyi birşey arıyorum.
Quadcopter hoşuma gidiyor kamerası olması çok iyi olur.En önemlisi gittiği mesafe bazı helikopter yada quadcopterler 1500 metreye kadar çıkabiliyor bunun maliyeti çok olur ben 4 5 bin lira veremem.Bütçem en fazla 750
750 liraya kadar verebilirim.

Kamerasız 110 liraya Ls124 var.Herhalde 100 metreye kadar gidebiliyor yada 50 metre bilemiyorum.Ben kamerası olsun istiyorum 200 metre 300 metre gidebilsin kamera ile çekiyim istiyorum.
 
Merhaba Arkadaşlar

Aramiza hosgeldiniz Gokmen Bey,

Madem yeni basliyorsunuz, o Zaman acele etmedem mevcut Kaynak paylasimlara Mutlaka oncelikle bir goz atmamizi tavsiye ederir :RCKolik:



Bir de Madem Trabzonda yasiyorsunuz o Zaman bulusmalara Mutlaka katilin. Cok Aktif bir Trabzon ekibimiz var ;)

 
Trabzondan Merhaba Arkadaşlar

Hoşgeldin Gökmen,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Trabzondan Merhaba Arkadaşlar

Gökmen bey hoşgeldiniz bütçe hepimizin sorunu lakin bu durumda fiyat / kalite endeksini sizin için en iyisini bulmak için bence araştırma yapmanızda çok fayda var lakin acele verilen kararlar genelde keşke ile bitiyor :saygilar:
 
Trabzondan Merhaba Arkadaşlar

Birisi trabzonmu dedi :evil: gökmen kardeşim hoş geldin öncelikle modelciliğin kalbi olan :RCKolik: sayfamızı keşfederek doğru yolda olduğunu anlaşıldı. Trabzon ekibi herzaman yardıma hazırdır buluşmalarımıza bekleriz.