Video Trex 500 uçuşlarına hayırlısıyla başladık

iki adet lipom var normalde kaç tane olmalı?
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederiz. Uçuş gayet kontrollü ve güzel geçmiş, sticklerinize sağlık :thumbup:

Lipo olayı tamamen ihityaç ve maddiyat meselesi. Gerçi 500 pillerini araba aküsü ve iyi bir şarj cihazı ile yarım saatte doldurmak mümkün. Sahada kalma ve toplam yapmak istediğiniz uçuş süresine göre toplam pil sayısını sizin belirlemeniz daha doğru olacaktır.
 
Forumdaki arkadaşlar ortalama kaç yedek pil ile sahaya gidiyorlar. ben iki pili birde şarj cihazımı götürüyorum. 1 saat gibi bir zamanda şarj yapıyor bir uçuş daha yapıyorum. tabi ne kadar fazla lipo olursa o kadar iyi. birde genc ace lipom biraz şişti bunun şişmesini önlemek için buzdolabında bulunduranlar var siz ne dersiniz bu hususda?
 
Forumdaki arkadaşlar ortalama kaç yedek pil ile sahaya gidiyorlar. ben iki pili birde şarj cihazımı götürüyorum. 1 saat gibi bir zamanda şarj yapıyor bir uçuş daha yapıyorum. tabi ne kadar fazla lipo olursa o kadar iyi
Aynen öyle. Benim 570 tek pille uçtuğu için 4 pilim var şu an. Sahada bir tür gayet yeterli geliyor.
birde genc ace lipom biraz şişti bunun şişmesini önlemek için buzdolabında bulunduranlar var siz ne dersiniz bu hususda?
Şu konuya bir göz atabilirsiniz.

 
@Ayhan Battal kardeşim iki aydır ucmayan biri olarak mest oldum eline saglik.bu arada ya senin ya benim uçuşumuz tam benzerlik var yuksek irtifali ve hızlı bende 500 iki scale var ve iki adet pilim var ,aynen @Mehmet Kucuksari nin dediği gibi para varsa fazla lipo daha iyi.