- Katılım
- 8 Şub 2016
- Mesajlar
- 951
- Tepkime puanı
- 896
- Yaş
- 42
- Web sitesi
- www.ercancinar.com
- İlgi Alanı
- Multikopter
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Tübitak 2016 ve 2017 yılında gerçekleştirmiş olduğu Tubitak UAV İnsansız Hava Araçları yarışmasının 3.sünü bu yıl İstanbul İGA ( İstanbul yeni havalimanında) hava limanında 20-23 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirmeyi planlıyor.
Sabit kanatlı ve Döner kanatlı olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenecek yarışmada, lise ve üniversite öğrencileri katılım gösterebilirler.
Yarışmada derece alan takımlar için birincilik ödülü 10.000TL olarak belirlenmiş olup, mansiyon ödülü, detaylı tasarım raporu hazırlama teşvik ödülü gibi farklı teşvik/ ödüller tanımlanmıştır.
Sabit kanatlı ve Döner kanatlı iha’ların ayrı kategorilerde yarışacağı örganizasyonda, birden fazla görev tanımlası yapılmaktadır. bunlardan bazılarında hava aracının otonom kalkış ve iniş yapması, koordinatları önceden belirlenmiş bir alanda tanımlanan yüklerin otonom olarak alınıp, yine otonom olarak önceden belirlenmiş bir alana bırakılması gibi görevler tanımlanmaktadır.
Örnek görev güzergahı
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Kendine güvenen tüm gençleri bu organizasyona dahil olmaya davet ediyorum…
Yarışma kuralları için
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Detaylı bilgi için:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol