Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,049 Tepkime puanı 12,296 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 18 Mar 2015 #16 Türker Bey serkan sinan' Alıntı: Ben link göremedim Rasim, nereden alacaz.. Genişletmek için tıkla ... Kocaeli Yuvacık taraflarından Serkan hocam
Türker Bey serkan sinan' Alıntı: Ben link göremedim Rasim, nereden alacaz.. Genişletmek için tıkla ... Kocaeli Yuvacık taraflarından Serkan hocam
Tamer Kaymakçı Tecrübeli Uye Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1,097 Tepkime puanı 993 Konum Izmir İlgi Alanı Heli 18 Mar 2015 #17 Türker Bey Veletoysvedokuzyüzonbir konularını sollar bu konu
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,876 Tepkime puanı 15,557 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Mar 2015 #18 Türker Bey serkan sinan' Alıntı: Ben link göremedim Rasim, nereden alacaz.. Genişletmek için tıkla ... Hemen IBAN numaramı gönderiyorum Serkan. Parayı gönderince ne oluyor dersen görüştüğümüz zaman yanaklarından öperim en fazla.
Türker Bey serkan sinan' Alıntı: Ben link göremedim Rasim, nereden alacaz.. Genişletmek için tıkla ... Hemen IBAN numaramı gönderiyorum Serkan. Parayı gönderince ne oluyor dersen görüştüğümüz zaman yanaklarından öperim en fazla.
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,049 Tepkime puanı 12,296 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 18 Mar 2015 #19 Türker Bey tamerkaymakci' Alıntı: Veletoysvedokuzyüzonbir konularını sollar bu konu Genişletmek için tıkla ... Tabii sollar Tamer, yönetim barındırmıyor ki o konuları, kilidi vuruyor
Türker Bey tamerkaymakci' Alıntı: Veletoysvedokuzyüzonbir konularını sollar bu konu Genişletmek için tıkla ... Tabii sollar Tamer, yönetim barındırmıyor ki o konuları, kilidi vuruyor
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,049 Tepkime puanı 12,296 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 30 Eyl 2015 #20 Türker Bey Mehmet bey konusunu göremedim, buraya yazayım. Hoşgeldin Mehmet abi Tatil bitmiş, forum aktivitesi hızlanmış gibi gördüm
Türker Bey Mehmet bey konusunu göremedim, buraya yazayım. Hoşgeldin Mehmet abi Tatil bitmiş, forum aktivitesi hızlanmış gibi gördüm
Evrim Sutel Tecrübeli Uye Katılım 16 Haz 2015 Mesajlar 871 Tepkime puanı 720 Yaş 47 Konum Istanbul Web sitesi www.mrsutel.com İlgi Alanı Uçak 30 Eyl 2015 #21 Türker Bey Rasim Simone'nin cep nosunu aldinmi gorusuyormusun :-\ ???
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,215 Tepkime puanı 44,018 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 30 Eyl 2015 #22 Türker Bey Rasim Öztürk' Alıntı: Mehmet bey konusunu göremedim, buraya yazayım. Hoşgeldin Mehmet abi Tatil bitmiş, forum aktivitesi hızlanmış gibi gördüm Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk Rasim'im Evet ne yazık ki güzel günler çabuk bitti, işi geri dondük ve yavaş yavaş eski performansı yakalamaya çalışıyoruz
Türker Bey Rasim Öztürk' Alıntı: Mehmet bey konusunu göremedim, buraya yazayım. Hoşgeldin Mehmet abi Tatil bitmiş, forum aktivitesi hızlanmış gibi gördüm Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk Rasim'im Evet ne yazık ki güzel günler çabuk bitti, işi geri dondük ve yavaş yavaş eski performansı yakalamaya çalışıyoruz
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,049 Tepkime puanı 12,296 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 17 Ara 2015 #23 Türker Bey Türker abiye de hoşgeldin diyelim kendi başlığında Pek aktif göremiyorduk, bugün atağa kalktı
Türker Bey Türker abiye de hoşgeldin diyelim kendi başlığında Pek aktif göremiyorduk, bugün atağa kalktı
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,876 Tepkime puanı 15,557 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 17 Ara 2015 #24 Türker Bey Rasim Öztürk' Alıntı: Türker abiye de hoşgeldin diyelim kendi başlığında Pek aktif göremiyorduk, bugün atağa kalktı Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Rasim'cim, izin dönüşü ancak governor'u devreye alabildik.
Türker Bey Rasim Öztürk' Alıntı: Türker abiye de hoşgeldin diyelim kendi başlığında Pek aktif göremiyorduk, bugün atağa kalktı Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Rasim'cim, izin dönüşü ancak governor'u devreye alabildik.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,215 Tepkime puanı 44,018 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Ara 2015 #25 Türker Bey Türker Akgün' Alıntı: Hoşbulduk Rasim'cim, izin dönüşü ancak governor'u devreye alabildik. Genişletmek için tıkla ... Son donemde bizleri cok ihmal ettim Turker, Sana soyle guzel bir ceza vermemiz gerekiyor
Türker Bey Türker Akgün' Alıntı: Hoşbulduk Rasim'cim, izin dönüşü ancak governor'u devreye alabildik. Genişletmek için tıkla ... Son donemde bizleri cok ihmal ettim Turker, Sana soyle guzel bir ceza vermemiz gerekiyor
Emre Kaman Moderator Katılım 21 Kas 2013 Mesajlar 6,273 Tepkime puanı 12,108 Yaş 44 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 18 Ara 2015 #26 Türker Bey Türker forumdan da mı izin aldı Mehmet abi?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,215 Tepkime puanı 44,018 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Ara 2015 #27 Türker Bey Emre Kaman' Alıntı: Türker forumdan da mı izin aldı Mehmet abi? Genişletmek için tıkla ... Ne izni be Emre'm Adam resmen firarı Sent from my iPhone using Tapatalk
Türker Bey Emre Kaman' Alıntı: Türker forumdan da mı izin aldı Mehmet abi? Genişletmek için tıkla ... Ne izni be Emre'm Adam resmen firarı Sent from my iPhone using Tapatalk
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,876 Tepkime puanı 15,557 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Ara 2015 #28 Türker Bey Emre Kaman' Alıntı: Türker forumdan da mı izin aldı Mehmet abi? Genişletmek için tıkla ... Yok be Emre nerde o günler. Şirketten izin aldık kimse birşey demedi ama Mehmet abiden izin alamıyorum, imzalamıyor izin kağıdını. Bende kaçtım mecburen.
Türker Bey Emre Kaman' Alıntı: Türker forumdan da mı izin aldı Mehmet abi? Genişletmek için tıkla ... Yok be Emre nerde o günler. Şirketten izin aldık kimse birşey demedi ama Mehmet abiden izin alamıyorum, imzalamıyor izin kağıdını. Bende kaçtım mecburen.
Mesut AKIN RcFanatik Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 3,164 Tepkime puanı 3,627 Yaş 44 Konum Kocaeli -Gebze İlgi Alanı Uçak 18 Ara 2015 #29 Türker Bey benim için konu açan hiç olmadı
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,876 Tepkime puanı 15,557 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Ara 2015 #30 Türker Bey Mesut AKIN' Alıntı: benim için konu açan hiç olmadı Genişletmek için tıkla ... Üstad senin için savcılıktan arama kararı çıkarttırıyordu en son Mehmet abi.
Türker Bey Mesut AKIN' Alıntı: benim için konu açan hiç olmadı Genişletmek için tıkla ... Üstad senin için savcılıktan arama kararı çıkarttırıyordu en son Mehmet abi.