Ucuz kaliteli 700 pali

Ali Yalçın

Kıdemli Uye
Katılım
5 May 2013
Mesajlar
2,624
Tepkime puanı
4,250
Yaş
34
Konum
Bursa
İlgi Alanı
Heli
Merhabalar artan dolar kurundan dolayı uçuş maliyetlerini en aza indirdiğimiz şu dönemde böyle bir, paylaşım yapma gereği duydum.
Şu pali:TRY 167.39 30%OFF | 2 adet 71cm Helikopter karbon Fiber ana bıçaklar için 700 sınıf RC Helikopter uçaklar aksesuarları parçaları


Tsa yı topladığımdan beridir kullanıyorum, yaklaşık 80 uçuş yaptım, nasıl uçtuğumu az çok biliyorsunuzdur, bu süre zarfında en ufak sorun yaşamadım, paller kutudan balansı düzgün çıkıyor ve inanılmaz hafifler her türlü sert uçuşuma da cevap verdiler.

Paller biraz büyük motor ve esc de ısı sorunu yaşarsanız pinyonu bir tık düşürerek kafa turunuda düşürüp, torku arttırarak çözebilirsiniz.

Sadece uzunluk olarak değil en'ide biraz geniş dolayısıyla havaya çok güzel yapışıyor ve çok güzel tok bir ses çıkarıyor.

Align, rjx, hk ve rail paller kullanmış olarak, kıyaslama yaparsam büyük olması açısından daha stabil uçuş sergiliyorlar, haliyle ve daha oturaklı uçuş çıkıyor ortaya kıvraklık bir miktar gidiyor olsa da biraz cylik açılarını arttırarak bunu da çözebiliyorsunuz.

Sonuç olarak uygun fiyatlı güvenilir ve kaliteli bir pal olmayı hak ediyor bence.
 
170 TL 700 sınıfı bir pal için süper bir fiyat :eek: Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler Ali :thumbup:
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Yalçın