Arkadaşlar merhaba 
Aniden gelişen 700x dominator maceram ile karşınızdayım. Perşembe sipariş verip cumartesi elime geçen kargo ile ilk 700'lük helime kavuştum. O kadar heyecanlıydım ki kutu açılımını Manisa'dan Akif kardeşimizin dükkanında yaptık
Hatta kurulum da komple Akif'in depoda oldu 
Buradan Akif kardeşime teşekkür ediyorum
Ancak malesef ünite ve pilim henüz olmadığından bayramda uçamayacak. Spirit pro 'yu yurtiçinden bulamazsam yarın siparişini vereceğim. Mekanik kurulum bugün itibariyle tamamlandı. Ünite ayarı ve esc konnektörü lehimi ile iş bitiyor.
Kısa kısa not halinde anlatmak gerekirse izlenimlerim şöyle;
Edit : Aklıma sonradan geldiği için ekleme olarak yazıyorum, kitte herşey çok güzel ancak kanopi çok ince,ağırlık için mi yaptılar bilemiyorum ama kanopinin et kalınlığını neden bu kadar düşürmüşler anlamadım, ancak fiyatlarını kontrol etmek lazım, eğer ucuzlamışsa anlarım, ancak ben yine de sağlam ve koruyucu kanopi taraftarıyım.
Kutu açılımı :
Kurulum :

Aniden gelişen 700x dominator maceram ile karşınızdayım. Perşembe sipariş verip cumartesi elime geçen kargo ile ilk 700'lük helime kavuştum. O kadar heyecanlıydım ki kutu açılımını Manisa'dan Akif kardeşimizin dükkanında yaptık

Buradan Akif kardeşime teşekkür ediyorum

Ancak malesef ünite ve pilim henüz olmadığından bayramda uçamayacak. Spirit pro 'yu yurtiçinden bulamazsam yarın siparişini vereceğim. Mekanik kurulum bugün itibariyle tamamlandı. Ünite ayarı ve esc konnektörü lehimi ile iş bitiyor.
Kısa kısa not halinde anlatmak gerekirse izlenimlerim şöyle;
- Align bu kitte resmen mühendislik kasmış. Üretim kalitesi, üretim toleransları, parçaların birbirine uyumu, tasarım, hepsi gördüğüm en iyi helikopterlerdendi. Kurulumu yaparken gülümseten küçük ayrıntılar vardı. Vidalar çok güzel. SAB ile kıyaslanırsa vidalar çok çok daha iyiydi.
- SAB goblin500 sıfırdan toplamış bir insan olarak şu karşılaştırmayı yapabilirim. CNC kesim kalitesinde biri birine üstün demek mümkün değil. Kutulama konusunda SAB'ın kutulaması biraz daha detaylı diyebilirim ancak SAB'da elektronik yok kutunun içerisinde, daha rahat olmaları doğal. Manuel konusunda Align'ın malesef alacak yolu var,siyah beyaz ve biraz karışık malesef.
- Kablolama vs. derdi yok, herşeyin nereye oturacağı belli, Align; pro dfc ve sonrasında dominator serisi ile ulaştığı üretim kültürü mirasını bu heliye aynen aktarmış.
- Fiyat performans olarak efsane. Ben Midland'dan aldım bu helikopteri. Bu fiyata bu helikopter inanılmaz diyebilirim. Elektronikler çok iyi görünüyor,inşallah performansları da öyle olacaktır diye umuyorum
.
- Kit kurulumu oldukça kolay. Motor ve esc arası konnektörler lehimli geliyor mesela. Kablolama ( benim gibi wiring takıntılı insanların onlarca saatini alır genelde) için düşünmeye gerek yok. Bu gerçekten büyük bir konfor bence.
- Bu combo özellikle hangi elektroniği alsam güzel olur vs, helinin ağırlığı vs, hesaplama yapmadan , direk alınıp çatır çutur uçulacak bir makina olmuş. Bu fiyata bir çok marka neredeyse kit+pal+motor satıyor. Upgrade 'e gerek olmayan olgunlaşmış bir tasarım ve üst seviye elektronik için bu fiyat gerçekten rekabetçi. Böyle olmasa ben 700 alamazdım onu anladım, 700'ün masraflarıyla karşılaşınca
Edit : Aklıma sonradan geldiği için ekleme olarak yazıyorum, kitte herşey çok güzel ancak kanopi çok ince,ağırlık için mi yaptılar bilemiyorum ama kanopinin et kalınlığını neden bu kadar düşürmüşler anlamadım, ancak fiyatlarını kontrol etmek lazım, eğer ucuzlamışsa anlarım, ancak ben yine de sağlam ve koruyucu kanopi taraftarıyım.
Kutu açılımı :
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Kurulum :
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol