[Urun]:WLToys Yeni Modeller : V933 6 Kanal - V944 ve V955 4 Kanal Micro Heliler

Kumandanın uygun olduğu alıcıyı helikoptere takarsınız tıkır tıkı çalışır . 6 kanallı bir kumanda kendine ait bir alıcı ile istediğiniz helikopterde çalışır .

Bu tarz mikro heliler tek bir kart uzerinde esc(ler), kontrol unitesi ve alicisi butunlesik olarak gelir. Sadece kendi kumandasi ile calisir.

Yeterince kucuk elemanlar bulunabilirse ve duzgun bir hover ayarlamak icin kafayi yemek goze alinirsa, bildigimiz kumandalarla da ucar hale getirilebilir tabi, ama uc heli parasi da harcanir bunun icin.
 
Bütünleşik 3ü birarada veya 4ü bir arada uçuş kontrol ünitesi ile geliyorlar evet . Ben kendim 4ü bir arada kartın alıcısını söküp kumandaya ait alıcı ile heliyi çalışır hale getirdim vefakat para harcamadan ve biraz sistemle ilgili bilgi sahibi olunmadan yapılacak birşey değil.

Ek Bilgi : Bu tür minik oyuncakların tamamı multi protokol kumanda olan T8SG plus ile eşleşebiliyor . Böyle bir kumanda sahibi olduğunuzda aldığınız oyuncakların alıcılarının ne olduğunun pek bir önemi kalmıyor yani .
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ali Yalçın
Evet ben ben böyle oluyor mu ki? Diyene kadar ustalarımız cevap vermiş zaten. Bir diğer sorun durumla alakalı olarak v911 modeli aynı tarzda kumandaların tamamı ile eşleşiyor(wl toys marka). Acaba ikinci el kumanda bulsam, v944 başka bir v944'ün kumandasıyla eşleşirken bir sorun yaşar mıyım?
 
@Emre YEŞİL Bey benim bahsettiğim daha farklı bir kumanda . Sizin sorunuzun cevabına gelince normal koşullarda yaşamazsınız . Yani birinin kumandasını aynı model farklı bir helikopterde kullanabilirsiniz .
Eğer bu hobiyi ciddiye alıp başlayacaksanız vefakat ben istediğim alıcı ile hep aynı kumandayı kullanacağım derseniz ozaman çok protokollü kumanda(verici) tercih etmeniz lazım .Çok protokollü verici ne demek peki ?
Hani birkaç farklı televizyon markasını çalıştırabilen kumandalar vardıya işte onun gibi birşey .
Size tavsiyem alıcılar ve vericiler nedir nasıl çalışır piyasadaki çeşitleri nelerdir komple inceleyin .