www.bilimselyuzme.com

Üzücü Haber… Trex 470 L Kırım yaşadım :(

kaan bulut

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
:RCKolik: Sevgiki RCKolik ailesi, bu gün üzücü bir haber ile aranızdayım, daha önceden de konusunu açtığım modelim Trex 470l’de yaşadığım kuyruk wobble peobleminden bahsetmiştim, bu gün kalkıştan çok kısa süre sonra idle 1 de kuyruk kontrolden çıktı, çok hızlı kendi etrafında dönmeye başladı, hemen th hold açtım fakat yine de sert bir şekilde yere indim, çok şükür ki hasar çok büyük değil.
Artık bir canopym yok, bir takım main blade, ve güzel bir kuyruk bakımına ihtiyacım var, geri kalan her şey sağlam, swash da kollardan biri çıkmıştı taktım, servolarda sıyırma yok, takılma yok.
Fakat yedek te yok :) (kuyruk tam sağ olduğunda sıkışıyor.)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kırım üzücü bir şey
Ama modelciligin ruhunda var;)
Hepimiz kıra kıra öğreniyoruz sen de sorun yok yani.
Kırım'dan sonra modelini tekrar toplayıp yine ucurabilene zaten modelci diyoruz.
Alanda bir modeli kırıp 5 dk sonra diğer modele geçip uçmaya devam ediyoruz biz de .
:saygilar:

Büyük geçmiş olsun. İlk kırımlar insanı çok etkiliyor ama sonradan alışıyorsun. ;) Sadece son dönemlerde yedek parça temini sıkıntı ne yazık ki..

İnşallah en kısa süre içerisinde modeli yeniden toplar ve havalandırırsın.

• Beğen
Tepkiler: kaan bulut
Büyük geçmiş olsun. İlk kırımlar insanı çok etkiliyor ama sonradan alışıyorsun. ;) Sadece son dönemlerde yedek parça temini sıkıntı ne yazık ki..

İnşallah en kısa süre içerisinde modeli yeniden toplar ve havalandırırsın.
Teşekkür ederim mehmet abi,
Main blade temin edip devam edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Teşekkür ederim mehmet abi,
Main blade temin edip devam edeceğim.
geçmiş olsun.topladığında ana palleri kuyruk pallerini sök çalıştır.ıdle 1 ve 2 veya hangi rpm uçuyorsan çalıştır bak kuyruk sağ sola kontrol ver bak dene.her şey yolunadysa en son palleri tak uçamaya başla.

geçmiş olsun.topladığında ana palleri kuyruk pallerini sök çalıştır.ıdle 1 ve 2 veya hangi rpm uçuyorsan çalıştır bak kuyruk sağ sola kontrol ver bak dene.her şey yolunadysa en son palleri tak uçamaya başla.
Palleri buldum, sağolsun bir ağabeyim de yedekleri varmış, model elinde olmadığından bana verecek. Dediğinizi uygulayacağım, teşekkürler.

geçmiş olsun ama takma kafana , kırmayan hobici uçmayan hobicidir , kırım özellikle rc heli dogasında var.
Uçuş yapmayan pilotajını geliştiremez , zamanla cok daha az kaza/ kırım yaparsın.

sanırım kuyrukla alakalı sorun yasıyordun bu kırım öncesinde konusunuda açmıştın , demekki sorunu tam çözülmemiş.

Modeli topladıgında istanbulda nerde oturuyorsun bilmiyorum , bizimle @mamrc grubundan herhangi biri yada benle iletişime geçersen sahada yardımcı oluruz.
hatta , müsait olursan bizim uçuş alanına gelirsin orda da bakarız , yardımcı olmaya calısırız.

bana PM atarak ulaşabilirsin , birde modelin setup'ı nedir söylermisin ? özellikle kumanda FBL ve esc .