v bar control next simülatör de satallite calibrasyon

Serkan Taşdemir

Yeni Uye
Katılım
16 Mar 2014
Mesajlar
42
Tepkime puanı
14
Yaş
40
Konum
esenyurt guzelyurt mah
İlgi Alanı
Heli
slm arkadaşlar bugün simülatörü kablosuz satallite ile kullanmak istedim birturlu calibrasyon yapamadım v bar control ile program next bilen arkadaşlar yardımcı olur larsa sevinirim
 
Vbar Control kumanda işine ilk girdiğimde üniteli kombonun yanında wireless simulator setini de almıştım. O dönemde kanal atamaları falan bir türlü mümkün olmadı ve ben hiç kullanamadım. (Ama tabii içinden tam teşekküllü bir satellite ve onun kablosu çıkıyor, onu mini vbara takıp kullanmıştım hala kullanıyorum neo'da).

Tabii o kadar aldık kullanalım bari diye bayağı araştırdım, rx2 sim dongle ı ile kullanmayı başaranlar vardı. Helifreakte öyle konular veya konular içinde mesajlar vardı. O da ayrı para ve kargo diye hiç masraf etmedim.

Sonradan next simülatör aldık, onda kumandanın veri kablosunu takarak bütün kanal atamalarını sorunsuz yapıp kullandım, sonra da sürekli kablo ile kullandım. Phoenix veya real flight gibi araya dongle da istemediği için kablo bana çok pratik geldi.

Tabii o zamandan bu zamana 5 sene geçti, mutlaka sorunsuz kullanan vardır da bir adet satellite'i buna harcamak gereksiz geliyor, az para değil.
 
aynen katılıyorum bukadar paraya değmez ama zamanında heves edip almışız almışken bari kullanayım dedim budefada ayarlayamadim ?