v922 yedek parça sıkıntısı

oksijen

Yeni Uye
Katılım
26 Şub 2013
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
v922 ile sert bir düşüş sonucu pil fırladı ve pilden çıkan güç kablosunun siyah olanını kopardı. Lehim yerinden kopmuş o kablo lazım fakat yedek satışlarında bulamadım bulan gören biri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ynt: v922 yedek parça sıkıntısı

Gecici olarak Şarj kablosunun bir tarafını kesip lehim yapabilirsiniz. ;)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Daha sonrada yedek Şarj kablosu sipariş edebilir Charger Conversion Wire sipariş edebilirsiniz.

Aslında bu uc muhtemelen "Mini Plug Pigtail" diye geçiyor olsa gerek ama arayıp bulmak lazım. Türkiye'de bulmak zaten bir mucize olsa gerek :embarras:
 
Ynt: v922 yedek parça sıkıntısı

tavsiyeniz için teşekkürler

yurt dışından olur link bulsam... lehim işine eskisini tamir ederek girecem de 0 gibi sağlam olmaz o yüzdenbir tane en az bu kablodan bulmam lazım

edit:

bu v922ye uyar mı?
 
Ynt: Ynt: v922 yedek parça sıkıntısı

ahmet tarık ceylan' Alıntı:
bu v922ye uyar mı?
Kopan uc DISI, gönderdiğiniz linkteki kablonun ucu ise ERKEK gibi geldi bana :)
 
Ynt: v922 yedek parça sıkıntısı

Lehim yapma denemem nedense basarisiz sonuclandi lehim cok siki olsada temazsizlik sorunu devam ediyor. o kablodan nereden bulabilecegim hakkinda fikri olan arkadaslarin yardimini bekliyorum. Birde oradaki kablo karta lehimlenmis mi yoksa soketle takilip cikariliyormu bu konuda bilgisi olan arkadaslardan da yardim bekliyorum. Cikmiyosa basuna aramayalim bir kart sparisi vereyim bitsin gitsin :)
 
Ynt: v922 yedek parça sıkıntısı

Ahmet az once karti kontrol ettim, bence kablo cikacak cinsten ama kesin emin olamadim da :embarras:. Zira cikarmayi denemem lazim ama gozum almadi dogrusu ;)

Bu kablo kesin ayri satilmiyor. Zira az once Banggoog baktim, bu kablo ana kart ile beraber geliyor. Bence benzerini su asamada sana soyleyebilecek yoktur. En azindan nette boyle bir cevap bulamadim :(

Senin yerinde olsam, lehimi bir kere daha gozden gecirirdim, muhtemelen soguk lehim olayi var. Bence lehimi sok ve yeniden lehimlemeyi dene.
 
Ynt: v922 yedek parça sıkıntısı

Yardim ve desteginizden dolayi cok tesekkurler

Bende sokup inceledim karti kablo cikacak gibi fakat baya siki zorlamak lagzim bende zorlamadim :saygilar: dediginiz gibi lehimi yeniden yaptim bakalim nasil bir sonuc alicam. Bu sefer lehim bence cok basarili oldu :)

edit: yeni lehim ile yaptığım 2 pillik uçuş denemesi başarıyla sonuçlandı gayet güzel şimdilik yeni sorunum ana gövde çatladı yenisini sipariş ettim :D biraz adi yapmışlar sanırım ana gövdeyi yedek bol almak lazım :D
 
Ynt: v922 yedek parça sıkıntısı

Öncelike problemin çözülmesine cok sevindim :thumbup:

Fakat Frame- ana govdeyi nasıl catlattınız orasını anlamadım :rolleyes: . Ben bir kere kırdım ama onu da H modda Idle-up açıktan tam gaz elektrik direğine yandan carpma sonucu oldu :lol:

Bence malzeme kalitesi mukemmel, sorun yok. Mesela cogu insan özellikle diğer forumlarda iniş takımlarına, canopy inceliğine laf ediyor. Burda sunu iyi irdelemek gerekiyor.

Bir şey ne kadar hafif ve esnek ise kırımlardan o kadar az hasar ile kurtuluyor. Bu alet 50 gr. Iniş takımları üzerine gazı kesin 1 mt yukardan inin, esniyor heli önce yere temas ediyor sonra yeniden iniş takımları normalle dönüyor. Fakat takımlara bir şey olmuyor. Canopy cok ince ama kac carpma sonrası hala kıramadım.

Özetle bence malzeme kalitesi gayet basarılı :thumbup: (Bu sizin lafınıza istinaden değil, genel yanlış yorumlara verilen bir cevaptır :laugh: )Yine de almışken Frame 1 tane fazla almak faydalı olacaktır. Zaten ana gövdeyi, YEDEK PARCA listesinde öncelikli sıraya yazdım ;)
 
Ynt: v922 yedek parça sıkıntısı

Valla 6 kanal tecrubesi olmayinca her parca adi gibi gelebiliyor insana :lol: saga sola vura vura catlattik valla allahtan yedek parcasi var. bu arada kirmizi kablo da lehimindan koptu ;D ayni sekilde siyah gibi onuda yaptim. duzelebilecek her turlu soruna acigim zevkle tamir ediyorum :thumbup: gozumu simdiden daha buyuk 6 kannallara diktim heli ucurmak ucak ucurmaktan zor ve zevkli bunuda tecrube etmis olduk