V977

Katılım
14 Ara 2018
Mesajlar
4
Tepkime puanı
5
Yaş
24
Konum
Malatya
İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba değerli forum üyleri. Ben Malatya dan aranıza yeni katılıyorum. Suan bir adet wl toys v977 model ikinci el bir helikopter buldum. Bu helikopteri almak istiyorum. Sizce bu ürün nasıldır sorunları varmıdır kronik. Yardimci olan herkeze teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Ürün bildiğiniz fiyat-performansı güzel bir üründür. Ama 2.el olunca son durumu bilmemiz mümkün değil.

V977 ile ilgili her türlü detayı aşağıdaki konuda bulabilirsin.

 
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa AYDOĞMUŞ
V977 iyi bir helikopter. Fakat bence bütçen sınırlıysa ve helikopter uçurmak istiyorsan v977 senin için iyi bir tercih değil diye düşünüyorum. Çünkü bence insana katacak çok bişeyi yok. Yada katacağı şeyler çabuk bitiyor.
Neyse ana dişlisi çok çabuk kırılıyor muhtemelen her düşüşde kırılır. Eğer yedek olarak ana dişli alırsan 3-5 kadar biraz da şanslıysan uzun süre uçabilirsin. İkinci El dediğin için aklıma geldide bende ikinci el almıştım v977yi. Fakat model güçsüz kalıyordu. Yani terse geçerken kanat açısını ne yaparsam yapayım zorlanıyordu. Belki benim pillerim eskimişde olabilir tabi. Ve benim v977 durduk yerde dumanlar çıkararak anakartını yaktı :) yani ikinci el alacağın için bunu bilmen gerekiyor diye düşündüm. Bir süre kullandıktan sonra anakartları yanıyor. Bu şans işi oluyor yani.
son olarak sadece v977 ve sanırım wltoysun o tarz helikopterlerini uçurabiliyorsun o kumanda ile. Başka bir helikopter uçuramıyorsun diye biliyorum.
 
Son düzenleme:
Ben Ali Haydarın sana bir şey katmaz sözüne katılmıyor bence Micro heliler insana bariz helikopter aşırı yapıyor ondan sonra kopamıyorsun. Hemşerim eğer fiziki görebiliyorsan bence ikinci elde alınır, ama biraz detaylı kontrol etmeni tavsiye ederim. uçmasını, kırık, çıkık, yıpranmış yeri olup olmadığını kontrol et, eğer öyle bir imkan yoksa tanıdığın biride değilse bence yılbaşı geçmeden yurt dışından indirimli bulabilirsin.. :saygilar::saygilar:
 
922 ' ye göre daha atik ve bir o kadar kırılgan bir modeldir.Eskiden olsa , al çok olsa bir kaç parçasını değiştirirsin derdim ama , şimdi doların bu yüksek kurundan dolayı o bir kaç parça bile adamın belini büküverir.Ana dişli kırılmaz, ortası hemen çıkması için tasarlıdır , daha ziyade pallerin ucunu yemeyi sever,kıyruk pallerini de harcamayı pek sever.İncecik karbon kuyruk da naziktir, kırılmaya bayılır.İkinci elde servoların sağlam olması iyice kontrol edilmesi tavsiye edilir, anakartı da düzgün bind yapılmazsa , saçmalamayı çok sever.Kanopi yoğurt kabı kapağından hallicedir.Daha söküp takarken bile kılcal şekilde yırtılmayı çok sever.
Tüm bunlara rağmen bizim çok sevdiğimiz , şu şartlarda alınıp uçulabilecek en ekonomik mikro modeldir.Çim üzeri uçuşlarda , adama cesaret verir ve gerçek 3D deneyimini en azından tadımlık da olsa tattırır.
 
Hakan abi benim v977nin bütün yedekleri vardı yani 10 çift pal, kuyruk pali, ana motor kuyruk boom, 4tane kuyruk motoru, 15 kadar ana dişli, iniş takımı, kanopi falan :D ne ararsan vardı. Palleri sadece yenisi var diye değiştim. Bi kere kuyruk motoru değiştim çünkü mili yamulmuştu. Ana mil değiştim yine yamulduğu için. Kanopi ince falan ama sağlam yırtık da olsa kullanılır. Yenisi olmasa değiştirme gereği duymazdım. Hiç boom değiştirmedim. Ama dişli ah o dişliler var ya o dişliler :D belki bendekiler dandikti bilmiyorum. Bilirsiniz ana dişli yerine tok bi sesle oturur sonra oradan kaymaz. Heh işte o sesi sadece ilk taktığımda duyuyordum ben. Sonrasında her düşüşde ana dişli gidiyordu. Her zaman kullanılmaz hale gelmiyordu ama eskisi gibi sert kalmıyor ve havada koyverdiği bile oluyordu. Bu yüzden dişli yedekde olmalı diye düşünüyorum :)
 
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Helikopter burda bir komşumuz satıyor 250tl ye. Fiyatida uygun geldi
 
v977 nin servolarına dikkat etmeni şiddetle tavsiye ederim
çalışırken tıkırtı geliyosa bil ki uçuşta yana yatacak ve düşecek yada en iyi ihitmalle titreşimle anca hoverda tutunacak
 
Esc'yi de mutlaka dene. Benim v931'im v977 ile aynı esc'yi kullanıyordu ve zor anlaşılan bir arızası vardı üstelik değiştirmeme rağmen iki kez tekrarladı. Uçuş sırasında sebepsiz yere motorun devrini düşürüp, acil iniş yaptırıyordu. Aynı arızayı yaşayan duymadım ama minik bir olasılık ta olsa kontrol etmen yararına olur.