V977'den HCP100s'e geçme düşüncesi

berkerden

Uye
Katılım
6 Ağu 2014
Mesajlar
51
Tepkime puanı
0
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar elimdeki V977'yi satıp HCP100s'e geçmeyi düşünüyorum.

Sebebi ise daha güçlü olup, çok daha atik olması, RTF alırsam kurcalanabilecek güzel bir kumandaya sahip olması.

Çünkü v977'nin gazı verdiğimdeki fırlaması benim tam isteklerimi karşılamıyor. Ben arı kuşu gibi anında bir yere gidip duran bir alet istiyorum. :thumbup:

Burada geçişim sizce ne kadar mantıklı olur? (ben iyice kafaya koydum) :rolleyes:

Eğer geçecek olursam 122 Dolarlık Hisky x6s kumandası ile almam mı uygun olur yoksa harici bir kumanda ile kullanmak için BNF almam mı? Hepsi bir alırsam BNF üzerine 37 dolara gelmiş oluyor x6s.

Diğer kumandalardan da 50-60 dolar civarında olup alırsan kesinlikle çok iyi olur diyebileceğiniz var mı? Tabi bir de eşleşmesi için bazı aparatlar almamız gerekecek sanırım fiyat daha da artacak?

Bir de X6s yerine H-6 kumanda da var yabancı sitelerde baktım hangisi iyi tam karar veremedim.

Pil olarak da V977 ye ek olarak aldığım 5 adet 1s 520mah pil vardı. Onları seri bağlayarak 2s yapıp HCP100s de kullanabilirim diye düşünüyorum. :evil:

Şimdiden teşekkürler... :RCKolik:
 
V977'den HCP100s'e geçme düşüncesi

hcp100 kırımlara karşı 977 kadar dayaniklı değil diye biliyorum
 
V977'den HCP100s'e geçme düşüncesi

Hcp100s'i x6s kumanda ile aldım 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel ve şaşırtıcı performansa sahip sağlamlığı konusunda invertte taş zemine çaktım sadece paller gitti fakat size tavsiyem bütçeniz uygunsa hcp100s yerine büyük modellere yönelmeniz 450,500,600... bütçe yettiği kadar.
 
V977'den HCP100s'e geçme düşüncesi

V977 gerçekten sağlam, düşüyor düşüyor 10 kerede 1 birşey oluyor, düşürmek hiç sorun gibi gelmiyor, sanki sim kullanıyorum.

Hcp100s güçten dolayı daha büyük kuvvete maruz kalacaktır ama micronun sağlamlığı yine olacaktır diye düşünüyorum.

450 ve üzeri merak etmiyor değilim ancak onun hem ilk alım maliyeti hem de ufak bir kazada bile ciddi hasar alıp yüksek tamir maliyetine sebep olması şu an için karşılayabileceğim bir durum değil. E revo yu alıp hala nimh ile kullanıp lipo alamadığımı düşünürsek :laugh:
 
V977'den HCP100s'e geçme düşüncesi

Yerinde olsam elimdeki V977 sonuna kadar kullanir ve hakkini vermeye calisir, su asamada farkli bir maliyete katlanmazdim.

Modelin ari kusu gibi hisli olmasini istemissiniz AMA inanin baslangicta yani pilotaj belli bir seviyeye gelinceye kadar bu atiklik avantaj degil dezavanatj olabiliyor.

Ozetle pilotaj anlaminda artik bana V977 yetmiyor dediginiz noktada model degisikligine gitmek en mantiklisi. AMA hobide mantik pek olmadigi icin illa alacagim aklim Kaldi diyorsaniz siz de haklisiniz :D
 
V977'den HCP100s'e geçme düşüncesi

Öneriniz için teşekkür ederim değişik şekilde bakmamı sağladınız. O zaman biraz daha kullanıp yapabileceğim manevraları arttırmaya ve gerçekten yetersiz geldiğini düşündüğüm zamana kadar kullanmaya devam etmeye çalışacağım :saygilar: tabi ki arada tekrar aklım kaymazsa ;D :RCKolik: