Veda - Altan Çulpan

  • Konbuyu başlatan altan
  • Başlangıç tarihi
  • 1,391
A

altan

Guest
Arkadaşlar veda zamanı yaklaştı.Bu hafta sonu sonu son kez aranıza katılacağım.Tayinim dolayısıyla İzmir EskiFoça'ya gidiyoruz.Sanırım önümüzdeki hafta içi yolculuk...Umarım geniş bir katılım olur ve siz değerl modelcileri görüp vedalaşma şansım olur.Buradan hafta sonu gelemeyecek tüm arkadaşlar sevgiler.Umarım Foçaya yolunuz düşer sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım...

:( :( :( :(
 
Veda

Altan abi biz yine her zaman haberlerini alacağız diye umuyorum, nerede olursan ol.
Belki yüzyüze görüşme şansımız azalacak ama bu bir zorluk sadece, veda değil bence. :)

Yolun hep açık olsun abi, hem böylece RCkolik Foça Şubesi de açılmış oldu diye düşünüyorum :laugh:
 
Veda

Altan Beyciğim nereye böyle, daha karpuz kesecektik :laugh:

Şaka bir yana yolun açık olsun dostum %p Daha dün gibi hatırlıyorum tanıştığımız ilk günü :embarras: Zaman ne çabuk geçiyor :-\

Varlığın ile her daim topluluğumuzun neşe kaynağı oldun. Her daim gülen yüzün, hiç kesilmeyen neşen ve esprilerin. En önemlisi de her türlü şakaya gösterdiğin tevazu. Dur ya biraz daha devam edersem ağlayacağım :'(

Özetle seni tanımak bizim için büyük bir zevkti. Gerçi Türker'in de dediği gibi bu bir veda değil. Sadece gerçek ortamda fiziki olarak aramıza km giriyor o kadar. Allahtan Sanal alemde RCKOLIK var. Bundan sonra seni artık "Buluşmalar" kısmında açacağımız IZMIR-FOÇA bölümünden takip edeceğiz.

Bak şimdiden peşin peşin söyleyeyim.

1- Eğer oraya gidipte bizi unutursan başta Ömer abi olmak üzere hiç birimiz hakkımızı helal etmeyiz. Ben olmasamda her halde başta Ömer abi olmak üzere bir sürü üyemizim az ya da çok hakkı vardır üzerinde ;D

2- Orada bulunan modelci kardeşlerimizi de forumumuza üye yapmanı bekliyoruz ;)
 
Veda

Hayırlısı olsun Altan abi , memleketin her yeri bir ayrı güzeldir , Eskifoça'da şirin bir yerdir , Yenifoça'da amcaoğlum oturur , senede bir ben ona , o bize gider gelir , eğer gelirsem ziyaret ederim , Türker kardeşimin dediği gibi , Foça şubemizin açıldığını düşünüyorum , hem forumumuz hep burada olacak inşallah , yeni görev yerinde başarılar diliyorum abi.... :saygilar:
 
Neşe kaynağımız, topluluğumuzun büyümeyen çocuğu Altan kardeşimizi tanıma imkanını kaçıran arkadaşlar için küçük bir video.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Veda - Altan Çulpan

Sevgili Altan kardeşim,

Başından beri "bu sene tayinciyim" deyip duruyordun. Demek zaman geldi. Zaman ne çabuk geçiyor. Ne yalan söyleyeyim, sahaya ilk geldiğin gün "biraz fazla konuşuyor" diye düşünmüştüm. Hatta, geçen sene Bolu At Yaylasına giderken de son anda alalım demiştim. Ama geçen zaman içinde seni yakından tanıyınca, "keşke şu tayinin olmasaydı!" diye düşünüyorum. Keşke aramızda neşe kaynağı olmaya devam edebilseydin. İyiydi böyle, ara sıra yanına uğrayıp iki çift laf edip, beleş çay da içiyordum. Aşağıdaki videodaki gibi beni kızdırmaya çalıştığında ise, "Piyade" olduğunu hatırlatsam da, senin hep o "yaramaz kedi yavrusu" tavırlarınla bunu hiç başaramadın.

Foçada, yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Bizleri unutma, sık sık yaz, mektupsuz bırakma, terli terli soğuk su içme! (Durun yav, galiba asker mektubuna bağladım.)
 
Veda - Altan Çulpan

YAAA ŞİŞİRMEYİN ŞU ADAMI .. HADİ BİLADER HAYIRLI YOLCULUKLAR SANA ... BİZLEREDE GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN ;D
( Ohhh bi FPV ci gitti) :lol:
 
Veda - Altan Çulpan

HE YA SIRADA TOLGA İLE MEHMET ABİ VAR AYAĞINI KAYDIRDIKMI FPV TAMAMDIR.
ÇİÇEĞİM SENİ ÖZLEYECEĞİZ.ÇUPRA RAKI YAPARKEN FORUMU TAKİP ETMEYİ UNUTMA.....
 
Veda - Altan Çulpan

Altancığım; veda ne demek daha Foça'ya gelip Çipura,Barbun yiyeceğiz. :laugh:Gelmişken küçük deniz manzaralı Fpv de yaparız. :)