Walk Extra 330 Yardim :)

Okan.22

Yeni Uye
Katılım
24 Kas 2016
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Yaş
34
Merhabalar,
Rc uçak konusunda cok yeni ve tecrubesizim. Volkan Güneş Beyin Walky Extra 330 modelinin yapimina basladim cok guzel ve detayli bi anlatım olmuş.Projeyi ölcülerine uygun olarak özalitcide bastirdim kalibi cikarip deprondan parcalari kestim. Resmini ekledigim parcalrin montajinda yardimlarinizi rica ediyorum. Forumda baya bi bakindim ama goremedim malesef. Govde ve parcalari birbirine oturtmam icin kesmem gereken baska yer varmidir projeden anladigim kadariyla gerekli kisimlari kestim ama nasil oturtucam. Yardimlarinizi bekliyorum. Elektronikleride yavs yavas topluyorum. Simdiden teskkurler. :RCKolik:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Walk Extra 330 Yardim :)

Kesimler güzel gözüküyor. Ama eksik kesim var. Gövde yatay ve dikey olarak 2 parça. Dikey gövde planda üst gövde ve alt gövde diye 2 ye ayrılmış. Belirtilen çizgide gövdeyi 2 ye kesmeniz gerekiyor ki gövdeler birbirine geçip birleşsin.
Kolay gelsin :)
 
Walk Extra 330 Yardim :)

Tesekkur ediyorum.
 
Ynt: Walk Extra 330 Yardim :)

Mesaja yeni bakabildim, kadir arkadaşımız anlatmış zaten, takıldığınız başka bi yer varmı? Yardımcı olabileceğim? Hala o uçağı keyifle uçururum takıldığınız yer varsa resmini çekip göndrebilirim, iniş takımını kanat altına yerleştiriceksiniz, arkaya iniş takımı olarak teker gerekmiyor ama köpük aşınmasın diye pladtik yada ahşsp bi parça koyabilirsiniz, birde bu uçağı sorunsuz uçurursanız ve beyenirseniz size f-14 tomcat öneririm oda çok güzel uçmuşdu

C6603 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Walk Extra 330 Yardim :)

Herkese selamlar olsun
Bu modelle ilgili bende bilgisi olan herkesten yardım almak istiyorum depronu buldum, plan konusunda sıkıntı yaşıyorum bulduğum hiç bir planda ölçü belirtilmemiş ölçüyü neye göre almam gerekiyor ?
İkinci olarak elimde bir 4 ch kumanda var yapacağım uçak için onu kullanabilirmiyim emin değilim elektironik konusunda neredeyse sıfır bilgim var diyebılırım kumanda resımlerini atabılırım?
Son olarak vereceğim linkteki motor esc ve pervane işimi görürmü


kumanda için resimler ekte bulunmakta
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

elimdeki servo
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


bunlara ek birde 500 Mah'lık bir pilim var benim için yardımcı olabılecek arkadaslara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
 
Walk Extra 330 Yardim :)

Hasan,

Elindeki malzemeler (Pil, servo, kumanda...) ne yazık ki bir işe yaramaz..

1- Birinci soruna gelelim. Detaylı plan bulamadım demişsin. Şu konulara bakarsan hem detaylı planı hem de gerekli tüm elektronik ve montaj ekipmanların listesini görebilirsin. Bu ürün ve malzemeleri netten de tek tek bakara bir fikir sahibi kesinlikle olursun.

Walky Extra 330 Depron Uçak Plan ve Konfigurasyon
DEPRON EXTRA 330 ve Benzerleri için Donanım Listesi

"Çaylak" Trainer Başlangıç Modeli - RcKolik Edition
"Çaylak" Trainer Modeli : 460 mm Edition

2- Elektronik konusunda temel olarak kontrolleri öğrenmen için de şu konuya vakit buldukça kesinlikle bakmanı öneririm.






3- Bu işte demirbaş kumandadır. Sana ve ihtiyacına en uygun yeni bir kumanda ve alıcı alman gerekiyor.



4- Uçakta kullanılan elektronikleri (Motor, ESC, Servo, Pil, Şarj Cihazı...) daha yakından tanımak için fırsat buldukça şu konuya bakmanı öneririz ;)

 
  • Beğen
Tepkiler: Alpay Acar