x2814

Mehmet Kahraman

Yeni Uye
Katılım
19 Şub 2021
Mesajlar
5
Tepkime puanı
5
Yaş
20
Konum
Ankara
İlgi Alanı
Multikopter
Merhabalar sunnysky 2814 ve 2814-lll motorlar multikopterlerde kullanılabilir mi 1500/1600 gramlık drone için motor önerirmisiniz?
 
Kontrol Kartınız
Pixhawk 4
Model Sınıfı
Multikopter
Motor, Pervane ve ESC
Sunnysky
Kumanda Alıcı ve Verici
.
Extra Ekipman
.
Abi iha yarışmasına katılacağım ? her şeyi hemen öğrenmem gerekiyor.
Bravo. Çok doğru bir yerdesin. Herşeyi öğrenebilirsin burada. Fakat soru sorarak değil, araştırıp okuyarak. Nereyi okuman gerektiği konusunda şöyle yardımcı olayım.
Öncelikle bunu bir okumalısın.


İkinci olarak bu bölümü okumanı tavsiye ederim.


Motorlar ile alakalı soruna özel olarak ufak bir araştırma yaptım. Sana yukarıda attığım linkten şu konuyu buldum. Ve sorduğun sorunun cevabı bu konuda yazıyor.


Yapman gereken tek şey yaşamış olduğun problemi araştırmak ve bu konuda üstadların yorumlarını okumak. Ve sonuç olarak her şeyi öğrenmiş olursun. Fakat hemen öğrenir misin bilemem :)

Yapmaman gereken şey ise daha önce defalarca yazılıp çizilmiş ve konuşulmuş konuları araştırma zahmetine girmeden yeni bir konu açıp sormak veya daha kötüsü alakasız konularda yaşadığın probleme çözüm aramak..

Şimdiden kolay gelsin :saygilar:
 
Bu arada eğer benim sorunumu daha önce quad (dron/droncu gibi kelimeler hoş değil) yapan kimse yaşamamış, sadece ben yaşıyorum bu sorunu diyorsan tabi ki soru sorabilirsin. Böylece forumda konuşulmamış bir konu daha eksilmiş olur. :)
Yardımınız için çok teşekkür ederim