www.bilimselyuzme.com

Yaklaşık 11-12 yıllık hobim uğraşım ancak 6 Şubat depreminde kilerde olan tüm RC helikopter,drone, klasik model araçlar kolleksiyonlarimi malesefff

İlgi Alanı
Hepsi
Herkese merhabalar kirimsiz uçuşlar dilerim.
Yaşım 48 12 yıllık hobim yaklaşık 8-9 yıldır malesefff iş vede birçok hobi ve koleksiyon vs vs kayıp vede kirima uğradığı için ara vermiş oldum 6 Şubat depreminde de birçoğu kırıldı kayboldu hobiye küstüm ama yaklaşık 4-5 Aydır oğlum heveslendi vede sevdiğini fark ettim aldık kırdık parcaladik birkaç şimdi yavaş yavaş 4 Kanal li uçuş vede ilk olarak yarı profesyonel yada en başta benim severek uçuşu ile ilgilendiğim el toys v 911 serisi ile yada nine eagles serileri ile başlamak istiyorum ancak helikopter leri yurtdışından gümrük vs vs yada hobi siteleri iki üç katına satmakta bu nedenle profesyonel hobi ile uğraşan değerli insanların olduğu bu form sitesi yada platforma kayıt olarak sizlerden de destek almak istiyorum.biraz paslandim sonuçta oğluma da bu hobiyi aşılamak amacıyla ilk başta buradan parça parça da olsa yada sadece canopy vs vs toplama veyahut ürün satan değerli kardeşlerimden alarak oğluma da bu hobiyi sevdirmek vede tutku ile bağlanmasını sağlamak için uye oldum vede yazdım saygılarımla herkese selamlar

Adınız / Soyadınız
Nezih Abdülkadir Atay
Nereden Katılıyorsunuz
Gaziantep
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
12
Tanışma konusu bencede çok önemli çünkü kim ne ile ilgili amacı gayesi yada neden bu platformda yer almak istiyor ise ilgi alanları vede ilgilendigi konu veyahut konular hakkında kendini egitmek istemiş olması vs vs hangi amaçla uye olmuş çok çok önemli bir husus
Benim amacım tanıtım vede burada yazdığım üzere ticari herhangi bir amaç olmamak ile birlikte oğlumu bu hobiye tutku ile bağlamak ileride de kendi çocuğu ile eşi benzeri olmayan bu hobi ile daha sağlam sağlıklı bi bag kurmasını sağlamak eksikliklerimizi yada kendi eksikliklerini bu hobi leri ile ilgili daha iyi daha uzman bu işi yıllardır yapan insanlar ilede sosyal bi arkadaşliklar vs vs amaçlı üye oldum herkese selamlar iyi uçuşlar,kirimsiz uçuşlar diliyor, konuları tek tek oğluma okutuyorum oda öğrensin diye düşünüyorum bayağı faydalı bi site olmuş ancak aşırı reklam vs vs var telefon dan girdiğim içindir belkide bilemiyorum ama mükemmel bir site platform tebrik ediyorum kimler bunu Türkiye de hayal edip bu hayali için ekip kurup hummalı bir çalışma vs vs neticesinde hayata geçirdi ise emeklerinize sağlık diyorum.

öncelikle hoşgeldiniz
çok çok geçmiş olsun. hobi olmazsa olmaz. ben ne kadar profesyonel olarak idrak edemesemde bende daha çok uçurmak yerine tamir etmek vs işi var. burada iyi vakit geçirebilir bilgiler edinebilirsiniz. önerim trex 450 trex 500 sınıfı ile başlayabilirsiniz. ama ondan önce sim kumanda ile bol bol alıştırma yapın.

Nezih bey Foruma hoşgeldiniz
Bu tanışma konusunu fazla uzatmadan size yeni bi konu açmanızı tüm sorunları oradan tek başlık altında yürütmenizi öneririm.
Piyasaya çıkan yeni heli ve kumanda tavsiyelerini imkanlarını fırsat buldukça konuşuruz.