Arkadaslar herkeze selamlar,
Bende modelcilige( yaptigim ise modelcilik denirse tabi ) daha yeni basladim aldigim hediyeden dolayi. YAK-12 marka(sarjli ) ucaga sahibim, herhangi bir tecrubem yokken ucurtmaya calistim tabiki de kacinilmaz son,sonuc husran
allahtan pervane ve nose cover kirildi geri kalan saglam

Internette ucurtmalar ile ilgili bilgiler ararken sitenize ulastim. Gercektek cok iyi bir site yapmissiniz. Her turlu bilgiye yer var. Forumu takip ettigim kadariyla sorulara ve problemlere cozumler uretiliyor. Neyse bu olaydan sonra simulator konusunu gordum ve inceledim simulator kumandasi almaya karar verdim ve aldim. sitedende bunun ile ilgili yazlimi indirdim ve suanda traning yapiyorum. Umarim hersey iyi gider ve su ucagi sonunda uctugunu gorebilirim.
aa bide arkadaslar size zahmet simulator programinda benim ucaga uygun model ismi soylermisiniz.
HERKESE COK TESEKKUR EDERIM
Bende modelcilige( yaptigim ise modelcilik denirse tabi ) daha yeni basladim aldigim hediyeden dolayi. YAK-12 marka(sarjli ) ucaga sahibim, herhangi bir tecrubem yokken ucurtmaya calistim tabiki de kacinilmaz son,sonuc husran
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
buda o husran aninin videosu. Ogrenmeden ucurtmaya calismak isteyenlere gosterirseniz ders olur onlara Internette ucurtmalar ile ilgili bilgiler ararken sitenize ulastim. Gercektek cok iyi bir site yapmissiniz. Her turlu bilgiye yer var. Forumu takip ettigim kadariyla sorulara ve problemlere cozumler uretiliyor. Neyse bu olaydan sonra simulator konusunu gordum ve inceledim simulator kumandasi almaya karar verdim ve aldim. sitedende bunun ile ilgili yazlimi indirdim ve suanda traning yapiyorum. Umarim hersey iyi gider ve su ucagi sonunda uctugunu gorebilirim.
aa bide arkadaslar size zahmet simulator programinda benim ucaga uygun model ismi soylermisiniz.
HERKESE COK TESEKKUR EDERIM