Yeni Başladım

AliBilgi

Yeni Uye
Merhaba abilerim ben bu hobiye merak sardım ve düzgün bir veli almak istiyorum 6 kanallı çok pahalı olmayan birşey istiyorum (bütçe 300-700) tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

Ynt: Yeni Başladım

Ali Bilgi' Alıntı:
Merhaba abilerim ben bu hobiye merak sardım ve düzgün bir veli almak istiyorum 6 kanallı çok pahalı olmayan birşey istiyorum (bütçe 300-700) tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)
(T-Rex 450 modeli hoşuma gitti fakat sitelerde bulamadım ve önerirmisiniz ? )

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Başladım

Ali'cim. Şimdiden hayırlı olsun, umarım bu isteğin hep devam eder. Zira bu iş maalesef öyle kolay birşey değil. Bende yeni başladım. Daha 3-4 kere uçmuşumdur-uçamamışımdır :)

Ama bu işte adım adım ilerlersen başarıyı yakalayacağına eminim.

Helikopterini seçmeden önce aşağıdaki link'e bir tıkla ve ana konuları baştan aşağıya bir oku. Sonra ne alman gerektiğini anlayacaksın.

Ana sayfadaki YENİ BAŞLAYANLAR bölümünden başlamalısın.

Bulut' Alıntı:
Ali'cim. Şimdiden hayırlı olsun, umarım bu isteğin hep devam eder. Zira bu iş maalesef öyle kolay birşey değil. Bende yeni başladım. Daha 3-4 kere uçmuşumdur-uçamamışımdır :)

Ama bu işte adım adım ilerlersen başarıyı yakalayacağına eminim.

Helikopterini seçmeden önce aşağıdaki link'e bir tıkla ve ana konuları baştan aşağıya bir oku. Sonra ne alman gerektiğini anlayacaksın.

Ana sayfadaki YENİ BAŞLAYANLAR bölümünden başlamalısın.

Abi çok teşekkür ederim sayende ilk olarak V922 yi kullanmam gerektiğini anladım saolasın :)

Ali Bilgi' Alıntı:
Abi çok teşekkür ederim sayende ilk olarak V922 yi kullanmam gerektiğini anladım saolasın :)

Ama ilk once simulator calismayi unutma. Yoksa; pat, güm, tak, tuk! Ve gecmis olsun... yedek parcasinimi beklersin, nasil tamir edeyim diye mi dusunursun... artik ugras dur.

Simdi SIMULATOR bolumune bir goz at.

Artik bundan sonra lutfen arastirip oyle konu ac. Cunku bu senin sordugun konularla ilgili forumda bir suru konu var ;)