Yeni başlayacağım eğitim almak istiyorum

Yiğit ecik

Yeni Uye
Katılım
5 May 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Yaş
26
Konum
Ankara
İlgi Alanı
Hepsi
İlk önce merhaba ben yeni başlayacağım multicopterler hakkında fazla bir bilgim yok ancak bir şeyler bilmekteyim

Ben yaz tatilinde 1 hafta 2 hafta ne kadar olursa o kadar eğitim almak istiyorum bunun sonucunda kendi Drone umu kendim yapabilmek istiyorum eğer bu eğitimi bana verebilecek biri veya bir yer biliyorsanız çok sevinirim eğer bana ders verebilecek kişi varsa ücretli bir şekilde onuda görüşürüz
 
Kontrol Kartınız
Dji naza m v2
Model Sınıfı
Hexacopter
Motor, Pervane ve ESC
40 a esc 990 Kv motor
Kumanda Alıcı ve Verici
Flysky fs i6
Extra Ekipman
Yok
Son düzenleme:
Gerçekten değişik bir talep olmuş özellikle istediğiniz her türlü bilgiye ulaşma imkanı olan ücretsiz bir platformdan özel ders talep etmek bana çok doğru gelmedi. Özellikle size öğretecek olan birini bulursanız sadece bir kişinin doğru bildiklerini öğrenmiş olacaksınız. Forum mantığının en güzel yanı siz bir şeyleri anlamaya emek harcıyorsunuz kafaniza yatmayan noktaları sorduğunuzda ise size bu konuda bilgili olan kişiler bu olayı nasıl anladığını gösteriyor. Bu hem daha doğruya ulaşmayı sağlıyor hemde geniş bakış açısı. Neyse bunlar tabi benim fikirlerim karar sizin umarım aradığınız hizmeti bulursunuz :)
 
Asıl sorun, insanların senelerce çaba ile biriktirdikleri bilgiyi bir iki haftada kavrayıp hazmedebileceğini sanmak. Yiğit kardeşim, kendine ve başkalarına zarar verebileceğin bu işte daha dikkatli ve sabırlı olman gerekecek. Benden sana bir abi uyarısı.
 
Yiğit kardeşim aramıza öncelikle hoşgeldin.Eğitim almak derken anladığım kadarıyla uçuş eğitiminden bahsediyorsun teorik bilgi değil.Doğru mu? Sümer abinin belirttiği gibi bu iş iki haftada öğrenilecek birşey değil.Kendimden örnek vermek gerekirse 9 yıldır bu hobiyi icra eden biri olarak uzunca bir modelcilik geçmişim olmasına rağmen her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz.Bu günlük hayatta da böyledir, öğrenme hayat boyu devam eder.Bu iş sevilmeden yapılacak bir iş değil.Güvenlik tedbiri alınmadığı takdirde ciddi kazalara,yararlanmalara sebebiyet verebilir.Bu nedenle tedbiri elden bırakmadan forumumuzu okumanı,internette araştırma yapmanı önerebilirim.Ancak bu şekilde öğrenebilirsin.Selam ve Sevgilerimle.