Yeni başlayan helikopter hk.

ekrem m.

Uye
İlgi Alanı
Uçak
Bir arkadaşım İngiltere’den geliyor. Midland yolunun üzerinde olmasa da Koçak baklava karşılığında uğramayı kabul etti 🙂🙂

Helikoptere hiç aşina değilim hiç kullanmadım ancak deneme amaçlı çok da fazla masrafa girmeden bir tane alıp öğrenmek istedim. Bu bağlamda align T15 hoşuma gitti. Hem direct drive hem beginner safe rescue vs kendi desteği var. Hem küçük batarya kullanıyor cep dostu. Sadece emin olamadığım alıcı kısmıyla alakalı olarak spektrum futaba ve jr ile ilgili yönergeler var, başka alıcı ile çalışmıyor mu demek?

Beginner olarak değerlendirmeniz ricasıyla; benzer fiyatta benzer özellikteki modeller arasından önerebileceğiniz başka model var mıdır?

Goosky s1
Blade mcpx
Blade 159
Omp m1 evo
Benim gözüme çarpanlar ancak dayanıklılık yedek parça kullanım kolaylığı vs hangisini almak mantıklıdır bilmiyorum.

İkinci el kısmında m2 evo ve logo 200 var. Ancak ikinci elinde ne tür sorun çıkabilir bilmediğim için cesaret de edemiyorum.

Bunlardan bağımsız olarak eski model robbe kitler indirimde gözüküyor. 700 boyunda kocaman şey 150pound mesela. Bunlardan bir tane alsam is görür mü?

Kesinlikle alacağınız ilk model Evo m2 olsun. Çok stabil ve sağlam bı model.
Align tb15 tam bı hayal kırıklığı yarattı, devamı da gelmedi.
Hem Türkiye'de Evo m2 seven geniş bı çevre var detaylı bilgi ve paylaşım yapabilirsin. Ünitesi gayet güzel. Ve mikadonun mikro modellerini de zaten omphohoby yapıyor.

Son düzenleme:
Kenan hocam, teşekkür ediyorum. M2 nin ikinci elinde olası sorunlar neler bakabileceğim anlayabileceğim birsey midir ?
Yedek parça olarak ne eklemek lazım ?
@kenan özendi

Yedek eklersen sadece kuyruk pali , feathering shaft ana shaft ekle. Minik kirimlarda hiçbir parçası kirilmiyor. Kaldırıp tekrar ucuyorsun. Hele otların üstüne düşerse he c birşey olmuyor. Sıfır m2 alıp 1 sene kullansan ikinci elini sıfır fiyatına satabilirsin. Bu model şu an sab raw dan bile daha popüler ve yaygın. Elinde mikado logo 200 u olanlar bile bu modele hevesleniyorlar.