Yeni Bir Uçak Macerası

Her şey dört dörtlük olsa, kusursuz bir maiden olsa, mümkün değil bu kadar eğlendirmez.
Kesinlikle :D Hele rüzgar uçağı alıp gittiğinde ve birkaç geri dönme çabasının başarısız olması sonrasında gelen pişmanlık hissi, 'ben ne yaptım' düşüncesi :lol::lol:Yere düşse dert değil ama ya tellere girerse ve bir ışık görürsem düşüncesi. (Bir tane videoda RC helikopter tellere giriyor ama sanırım trafoya da yakın bir yerde. Ve patlıyor orası.) Bunların hepsi aklımdan geçiyor ama bir taraftanda sakin olmaya çalışıyorum ve dikkatle uçağın stall olmaması için tam gaz verip rüzgarın uçağa takla attırmaması için uğraşıyorum. Ve sonunda rüzgara dönüyorum. Rüzgara karşı uçabileceğimi biliyorum ama uçağın ilerleyebileceğini hiç düşünmüyordum. Üzerinde 700g thurst olan kıytırık bir motor var sonuçta. Ama burnunu bastıra bastıra tam gaz bana yaklaştığını görünce rahatladım. İyi kötü inebileceğimi anlamıştım artık. Ki öyle de oldu :)

Rüzgara dönene kadar bir çok şey düşündüm ama aslında 3-5snlik bir olay ve heyecanım sesime hiç yansımamış :D İniş yapınca patlatmışım kahkahayı zaten:lol::lol: Çünkü öncesi gerçekten stresliydi.

Şimdi maiden uçuşunda tin tin trim yapmak varken bu kadar şey yaşayıp birde hasarsız uçağı eve götürünce aldığım keyif anlatılmaz yaşanır :D Rüzgarda uçma işi müthiş %p Fırsat olduğunda tekrar deneyeceğim. Tabi bu kadar fazla rüzgarda değil :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Ömer Erkan
Birkaç hafta öncesinden. Hava sakinken amcaoğlu 5 dakika kadar uçmuştu. Pil bitmişti. Öğlene doğru baktım rüzgar çıktı. Dedim sıra bana geldi. Pil bitikte olsa biraz keyif yaptık :coolxf:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Son düzenleme: