Arkadaşlar radiomaster ekibi geçen yıl rotorflight 2.0 yazılımı ile yeni Nexus fbl ümitlerini cikarmislardi. Bu fbl ünite 80 dolar fiyatı vardı. Ve sbus DSM gibi pek çok alıcıyı destekliyordu. Rescue fonksiyonu standart geliyordu.
Şimdi bu ünitenin yeni 2 farklı versiyonu çıktı ve yine 50-60 dolar gibi komik rakama çıktı
Nexus-x versiyonu pek çok alıcı ile çalışıyor. Sadece voltaj çıkışı 3,3 volttan 5 volta çıkarılmış. Bu yüzden eski tip satellit alıcıları bağlayamiyoruz. Srxl2 gibi 5 volt ile çalışan spektrum alıcıları takabilirsiniz.
Nexus -XR da ise rp3-h alici gibi dahili elrs alıcının içinde kombine olması. Bu olayın benim için güzel yanı radiomaster tx16 olanlar bu içinde alıcı olan versiyonu direk alıcı+fbl unitedi olarak kullanabilecek

Buyrun ayrıntıları ekliyorum
Şimdi bu ünitenin yeni 2 farklı versiyonu çıktı ve yine 50-60 dolar gibi komik rakama çıktı
Nexus-x versiyonu pek çok alıcı ile çalışıyor. Sadece voltaj çıkışı 3,3 volttan 5 volta çıkarılmış. Bu yüzden eski tip satellit alıcıları bağlayamiyoruz. Srxl2 gibi 5 volt ile çalışan spektrum alıcıları takabilirsiniz.
Nexus -XR da ise rp3-h alici gibi dahili elrs alıcının içinde kombine olması. Bu olayın benim için güzel yanı radiomaster tx16 olanlar bu içinde alıcı olan versiyonu direk alıcı+fbl unitedi olarak kullanabilecek

Buyrun ayrıntıları ekliyorum
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol