Yenikapı Miting Alanı Yeni Buluşma Yeri Olabilirmi ??

cemzoe

Yeni Uye
Katılım
11 May 2014
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Yaş
49
Yenikapı miting meydanı arkadaşlarla buluşup tanışmak için cok musaıt burda bir bulusma düzenliyebilirmiyiz acaba ben fatihde oturdugum için diyer yerler uzak kalıyo bu bölgede oturanlar için bence cok güzel bugun baya gezdım yer cok güzel ve kimseler yok arkadaşlar.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Yenikapı Miting Alanı Yeni Buluşma Yeri Olabilirmi ??

Cem Bey Alan Gercekten buyuk ve guzel :thumbup: bu tur yerlerde meraklilar sizi rahat birakmaz diye dusunuyorum. :embarras: En azindan denenebilir ;)
 
Ynt: Yenikapı Miting Alanı Yeni Buluşma Yeri Olabilirmi ??

Hafta içi sabah erken belki olabilir ama haftasonu mümkün değil bence geçen sene Kazlıçeşme'ye gittik birkaçkez mekan aynı orası gibi gidiyorsun kimsecikler yok görünüre 3 tane model çıkar cevredeki meraklı gözler hemen başınıza üşüşüyor.

Samsung Galaxy'den Gönderildi
 
Ynt: Yenikapı Miting Alanı Yeni Buluşma Yeri Olabilirmi ??

Aynen öyle abi ben de size katılıyorum tenha bile olsa şehir merkezi sesi duyan hemen gelir oraya ucus güvenliği çokta iyi bir yer değil açıkçası

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yenikapı Miting Alanı Yeni Buluşma Yeri Olabilirmi ??

anladım ozaman araba almak sart oldu galıba :)
 
Yenikapı Miting Alanı Yeni Buluşma Yeri Olabilirmi ??

İstanbul avrupa yakasında oturanların en büyük sıkıntısı toplanılacak yer olmaması zaten. Anadolu yakası pendik tarafında f1 ve orhanlı var ama oralarda bize 150 km uzaklıkta şahsi arabaları olmayanlar için malesef sıkıntı. avrupa yakasında atatürk havalimanında model uçakcılar için pist açılmış olsaydı durum çok iyi olacaktı. Avrupa yakasında bulduğumuz düz çimenliklerde uçurmaktan başka çaremiz kalmadı artık :(
 
Yenikapı Miting Alanı Yeni Buluşma Yeri Olabilirmi ??

Arkadaşlar bu tür konuları hep görüyorum , bazen de videolar izliyorum çeşitli arkadaşlarımız tarafından çekilmiş. Daha dünde konusu oldu telefon muhabbetimizde. Bu işin sonunda bir yaralama durumu olursa hapis cezası olduğunu hatırlatmak isterim. Süresini yanlış hatırlamıyorsam ,9 ay hapis cezası alan ancak kararın açıklanmasının ertelenmesi kanunundan yararlanarak ertelenen tanıdıklarımız var. Hem de etrafta kimsenin olmaması gereken bir yerde başına geldi arkadaşın. Helikopteri koşup kucaklamaya çalışan bir vatandaş yaralanmıştı.

Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin millet küçümsüyor bu makinaları . Ola ki birini öldürdü model , sadece kullananın başı yanmaz televizyonlara düşer ve model helikoptere karşı yasaklar gelir. Her şeyin artık nasıl kolay yasaklanabildiği malum. O yüzden elimizdeki modelin sorumluluğunu bilmeli , etrafımızdaki kişilerin tamamını kontrol edemeyeceğimiz alanlarda değil uçurmak modele güç bile vermemeliyiz. Son olarak da asla yalnız uçmamalıyız.

En ideali uçuş kulüplerinde herkesin neyin ne olduğunu bildiği ve kaçmak için tetikte olduğu kulüp ortamlarında uçmaktır. Böyle bir ortam yoksa en azından pilotun yanında birilerinin etrafı kontrol edip yaklaşanları uzaklaştırması gerekir. Tabi şehir merkezinde toplanacak kalabalığı uzaklaştırmak mümkün değildir. O yüzden her zaman mümkün olan en sakin yerlerde uçuş yapmakta fayda vardır.

Bir başka noktada bazı arkadaşlarda gördüğümüz "uçuşta dikkat edilmesi gereken güvenlik kurallarının" hatırlatılmasının kişisel hakaret olarak algılanmasıdır. Bu hatırlatmaların bilmişlik taslamak olarak algılanması ve bilerek uyarıların tam aksinin yapılması bazen gördüğümüz durumlardır. Bu durumu çoğunlukla yeni bazen de eski pilot arkadaşlarda görebiliyoruz. Hepimizin güvenliği için olan bu kurallar tüm dünyada uygulanan kurallardır ve senelerin deneyimi ile oluşmuştur. Nasıl araba kullanırken trafik kurallarına uymamak cana mal oluyorsa , bu kurallara da uymama aynıdır.
 
Yenikapı Miting Alanı Yeni Buluşma Yeri Olabilirmi ??

Aynen İlker Hocam size katılmamak mümkün değil %p

Allah korusun bu tür istenmeyen bir durum yaşanması halinde ;

-"Zarar gören meraklı habersiz insana mı yanarsın" ,
- "Buna istemeyerek neden olan modelci kardeşimizin düştüğü" durumuma üzülüyorsun
- Yoksa bu olayın yansıması olarak "Hala emekleme aşamasında olan ülkemizde bu hobinin KISITLANDIĞINA" mı yanarsın :-\

NOT: Cem Bey, lütfen bu yazılanları direkt olarak üstünüze alınmayın. Yeri geldiği için başta kendim olmak üzere tüm modelci arkadaşlarımıza genel bir hatırlatma yapmak istedik.