Yokuş destek ünitesi(uçak motoru ile yapildidindan sizden yardim bekliyorum)

bsoylerkaya

Yeni Uye
Katılım
18 Nis 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Mrb. öncelikle sitenizdeki çok faydalı bilgiler için tesekkur ederim.
Ben bisikletim Icin bir yokuş destek ünitesi yapmak istiyorum. Bunun içinde hem hafif bende güçlü bir kite ihtiyacim var.arastirmalarim sonucunda 2 alternatif i sizin de tavsiyeleriniz doğrultusunda değerlendirmek istiyorum.
Elimden geldiğince teknik olarak anlamaya calistim fakat ingilizcemin yetersiz olmasından dolayı ürünler, ozelliklede kullanacagim esp konusunda kararsiz kaldim.ürünleri hobbyking ten getirmeyi planliyorum bu yüzden bana almam gereken parçaların linklerini atarsaniz çok makbule geçer.

Üzerinde karar verdiğim setlerin linkleri asagida

http://endless-sphere.com/forums/viewtopic.php?f=28&t=28424


Heres the setup:
- Motor: Turnigy 6354
- ESC: HobbyKing SS 190/200
- Battery: 1 X 5S 18.5V 8000mAh Zippy

Diğeri de

YouTube de E-Bike Project : Lycra Racer

Yazinca cikiyor
Its powered by two 3cell 5.0Ah lipo batteries (series), running thru a 200A speed controller which feeds a 170kv/3250W brushless motor (TGY Aerodrive Series 63-74).

Ben buradaki motoru bulamadım ama buna uygun bir motor pil ve esp tavsiyesine ihtiyacim var.amacim sadece yokuslarda bisikletime destek sağlamak.yoksa tamamen bisikletini motor yurutsun değildir.

Değerli yardimlariniz ve tavsiyeleriniz Icin şimdiden çok teşekkür eder saygilarimi sunarim

Barbaros Söylerkaya
05053152484
not: whatsup tanda yazabilirsiniz

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=CzHZ-jvhhd0

- BEC: 3A BEC
 
Ynt: Yokuş destek ünitesi(uçak motoru ile yapildidindan sizden yardim bekliyorum)


oncelikle foruma kendinizi tanitan bir konu acip selam verin , uye oldugunuzda size gelen ozel mesaji okuma zahmetinde bulunmadinizmi ?

bulamadiginiz motor su : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18129__turnigy_aerodrive_sk3_6374_192kv_brushless_outrunner_motor.html

ancak bu sistemin uzun sure olmayacagini soyleyebilirim, motorlarin distan donme ( outrunner ) ozelligini kullanip yekerlege hareketi iletmis ancak motorun dis yuzeyini motorun milindeki 1 adet rulman titar ve motorun disin yapilan baski bir sire sonra bu rulmanin bozulmasina neden olacaktir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Oncelikle bu tür güzel fikirlerle gelmeniz, bir forum üyesi olarak beni heyecanlandırdı çünki güzel Türkiyem in bu tür teknolojiye merak sarması gelişmekte adını güzel bir şey. Bizim forum diğer forumlarda biraz farklı soyleki burada bir çok insan birbirini tanır ve yeni gelen üyelerine tanımak ister onun için ilk mesajınız olarak bir tanışma konusu açarak sonrada projenin hakkında bir konu açarak sorular sormanız çok faydalı olacaktı illaki cevap verecek bilgili insanlar bulacaksınız ama kapıda girip sorayım çıkayım derseniz biraz cevap alırsınız benim tavsiyem önce bir tanışma konusu açınız sonra elektrik destekli bisiklet yardım diye bir konu açıp bisikleti fiziksel fotosu dişli sistemi gibi bilgileri paylaşıp sonra buna motor ne kullanmak lazım elektronik neler lazım. Gibi sorular sorsanız cevap bulursunuz sonra su durum çıkar kafasında böyle proje ola konunun okur ve yardımcı olmuş olursunuz adınız nete Turkiyede ilk elektrikli kit takan olarak google endekslenir. Biraz uzattım Umar anlarsınız kolay gelsin.

SM-G900F cihazımdan gönderildi