yurt dışı sipariş

captain_danger

Yeni Uye
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Daha önce 3 kanallı heli kullanmıştım. bi arkadaştan görüp yurt dışından v922 heli, ekstra pil ve yedeklerini sipariş ettim. sipariş üzerinden 3 hafta geçti. yedekler dün geldi. piller yolda gözüküyor. ama heli ile ilgili bir kargo bilgisi yok. satın aldığım site banggood. live chat üzerinden görüştüm ve kargonun kaybolmuş olabileceğini, yenisini gönderdiklerini söylediler. sizce bir sıkıntı olabilir mi? kargo bu kadar gecikebiliyor mu? dolandırılma ihtimali var mı? teşekkürler..

yurt dışı sipariş

Ömer Bey bence dolandırılma ihtimaliniz yok. Çünkü banggood hepimizin defalarca alışveriş yaptığı bir site. Zaten kendileride kaybolmuş olabileceğini ve bu durumda tekrar kargolayacaklarını aktarmışlar.

Bence heliniz gümrük incelemeye girmiş olabilir ve o sebeple gecikmiştir belkide. Elimize ulaşması 40 günü bulabilen siparişler olabiliyor, hatta bazen daha da fazla. :(

Bence tracking numarası varsa kargonuzu bu numaradan takip etmeyi deneyin, eğer kaybolduğundan emin olursanız da bangood'a bildirimini yapın derim.

İkinci bir seçenekte eğer Paypal kullanarak ödeme yaptıysanız 40 gün içerisine elinize ulaşmaması halinde ödemeyi geri alabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.

yurt dışı sipariş

Türker kardeşim durumu zaten özetlemiş. Kargo takibi ile ilgili olarak şu konulara bakabilirsiniz.