Utku Yeni Çalışkan Uye Katılım 5 Tem 2016 Mesajlar 231 Tepkime puanı 60 Yaş 23 Konum ADANA İlgi Alanı Uçak 14 Ocak 2018 #1 Hayırlı pazarlar zagi plani ariyorum 100cm lik bulamiyorum ayri konu acmadim emin olun saatlerce aradım ama yok bulamiyorum Tepkiler: gürhan ortaköy
Hayırlı pazarlar zagi plani ariyorum 100cm lik bulamiyorum ayri konu acmadim emin olun saatlerce aradım ama yok bulamiyorum
L Levent Suberk Tecrübeli Uye Katılım 14 Eyl 2016 Mesajlar 1,489 Tepkime puanı 2,321 Konum Türkiye İlgi Alanı Hepsi 14 Ocak 2018 #2 Zagi Planı Utku Yeni' Alıntı: Hayırlı pazarlar zagi plani ariyorum 100cm lik bulamiyorum ayri konu acmadim emin olun saatlerce aradım ama yok bulamiyorum Genişletmek için tıkla ... Şurada iki plan var. Zagi değil ama benzerleri. Belki işe yarar: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Zagi Planı Utku Yeni' Alıntı: Hayırlı pazarlar zagi plani ariyorum 100cm lik bulamiyorum ayri konu acmadim emin olun saatlerce aradım ama yok bulamiyorum Genişletmek için tıkla ... Şurada iki plan var. Zagi değil ama benzerleri. Belki işe yarar: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Utku Yeni Çalışkan Uye Katılım 5 Tem 2016 Mesajlar 231 Tepkime puanı 60 Yaş 23 Konum ADANA İlgi Alanı Uçak 14 Ocak 2018 #3 Zagi Planı Alttaki planı düşünüyorum teşekkür ettim plan için ama bunu nasıl çıkarttırıcam airfoili falan
Zagi Planı Alttaki planı düşünüyorum teşekkür ettim plan için ama bunu nasıl çıkarttırıcam airfoili falan
L Levent Suberk Tecrübeli Uye Katılım 14 Eyl 2016 Mesajlar 1,489 Tepkime puanı 2,321 Konum Türkiye İlgi Alanı Hepsi 15 Ocak 2018 #4 Zagi Planı Sayfanın altında plan yazılı bağlantıdan indirebilirsin. Plan pdf olarak bir ozalitçide yazılabilir. Ayrıca Zagi inşası şurada var: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Zagi ve benzeri uçan kanatların ağırlık merkezi hesabı: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: mustafayildiz
Zagi Planı Sayfanın altında plan yazılı bağlantıdan indirebilirsin. Plan pdf olarak bir ozalitçide yazılabilir. Ayrıca Zagi inşası şurada var: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Zagi ve benzeri uçan kanatların ağırlık merkezi hesabı: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol